Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 30 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30 000 kr

Loansmart.se insamling för att bekämpa barncancer

Loansmart.se vill ge dig möjligheten att hjälpa till i kampen mot barncancer utan att behöva bidra med en enda krona. Genom att använda dig av Loansmart för att ta lån, öppna sparkonton eller andra finansiella produkter och tjänster bidrar vi med en del av våran vinst. Använd Loansmart.se för att jämföra smslån, privatlån, kreditkort och sparkonton samt många fler liknande tjänster.

Varje gång som någon använder sig av  Loansmart.se för att jämföra finansiella produkter som kreditkort, smslån, privatlån eller sparkonton så bidrar vi med en liten summa till barncancerfonden. 

Vi skänker 6 kr för varje smslån, 5 kr för varje privatlån, 4 kr för varje sparkonto och 3 kr per kreditkort

 

Pengarna tas inte från konsumenten som använder sig av tjänsten utan tas från Loansmarts vinster och insamlingen kommer att uppdateras en gång i kvartalet. 

Förhoppningsvis kommer vi att nå 30 000 kr under den här första insamlingen och om det går bra kommer vi i framtiden att skapa större sådana. Vill man hjälpa till med insamlingen får man självklart göra det och tillsammans kan vi skapa en bättre värld för våra barn.