Insamlat hittills: 375 418 kr

125%

Mål: 300 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
440 personer stödjer denna insamling

Lisas kamp mot cancern

Hej jag heter Lisa och fyller 12 år om ett par månader. I september förra året fick jag reda på att jag hade en hjärntumör. Jag har opererats tre ggr och fått strålning under sex veckor. På alla hjärtans dag ska jag till Uppsala för att starta min cellgiftsbehandling.
Jag tycker inte att någon ska drabbas av cancer - speciellt inte barn! Strunta i att köpa ex lördagsgodis och skänk en slant till Barncancerfonden istället.

Tack alla ni som redan skänkt pengar till Barncancerfonden. Mitt mål nåddes efter mindre än 48 timmar och därför höjer jag målet.

2012-03-26
Tack alla som skänkt pengar till Barncancerfonden! Nästa vecka ska jag till Uppsala och få cytostatika.

2012-06-25
Tack alla som på olika sätt bidragit till insamlingen! I samband med Falu BS-dagen, Lisas fotbollsklubbs föreningsdag i maj, nåddes målet att samla in 50 000 kronor. Lisa tillverkar och säljer smyckesänglar till förmån för Barncancerfonden och pengarna sätts in här på Lisas insamling. Målet för insamlingen höjer vi nu till 100 000 kronor.

2012-09-03
Under Dalecarlia cup i juli uppfylldes målet att samla in 100 000 kr till Barncancerfonden! Fantastiskt! Försäljningen av Lisas smyckesänglar fortsätter och vi höjer målet ytterligare, nu till 150 000 kr.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Marina

  Köpt tre fina änglar via Sandra S

  Anonym

  Gåva genom Svärdsjö Begravningsbyrå

  Fam Stig Nordström, Husum

 • Sandra Sundström

  Såg dina fina änglar på din mamma Karins arbete. Jag hade svårt att välja men hittade tillsist 6 st änglar <3 Du är en kämpe och du sprider inspiration, glädje och styrka.

  Liselotte Eriksson

  Clary & Per-Olov Alderback

  Till minne av Britta Jonsson, Svärdsjö från Ingrid och Stig-Gunnar Skoglund.