Hej hej vardag
100 kr

Hej hej vardag

Ge bort en speciellt framtagen seriestripp av illustratören och bloggaren Louise Edlund Winblad! Barncancerfondens nya insamlingssatsning med fokus på konst har landat i seriernas värld.

Sprid lite extra julglädje med vårt senaste speciellt framtagna gåvobevis och stöd kampen mot barncancer. Då sprider du samtidigt hopp till drabbade barn och deras familjer. Om du vill ha en lyxig utprintad version av seriestrippen kan du gå in och lägga ett bud på Tradera från och med 1 december. Där kommer det finnas 10 signerade exemplar som auktioneras ut till högstbjudande. Självklart går alla insamlade pengar till att hålla cancer borta från barn. Så passa på nu – efter jul är det för sent 😉   

”Min önskan är att orden "bli frisk" inte ska behöva stå på en enda önskelista för ett enda barn. Barnen ska få fylla sina önskelistor med mer eller mindre nödvändiga saker och ändra sig minst tio gånger, vilket blir det största grubbleriet för föräldrarna. Att jag på ett litet hörn får vara med och bidra till Barncancerfondens arbete och får använda mitt skapande på det här sättet känns hedrande”, säger Louise Edlund Winblad om sitt bidrag till Konst mot barncancer.

När du har beställt ditt gåvobevis får du det som en PDF till din mejladress. Sedan kan du ge bort den på valfritt sätt - direkt i handen, via post eller digitalt.  

Om du inte ser mejlet med din PDF så har den förmodligen hamnat i skräppost-mappen.  
 
PS. Bläddra framåt i bilden ovan så ser du tydligare vad gåvobeviset innehåller för text och bild.  

Gåvobevis "Hej hej vardag"

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner