Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Julbutik för privatpersoner

 

Välkommen till årets julbutik!

Här kan du köpa nya juliga gåvobevis eller vara med och fylla julsäcken! 

Ute efter ett fint gåvobevis? Välj ut ditt favoritmotiv bland alternativen nedan. I steget efter bestämmer du hur du vill skicka det - som en julhälsning via sms eller skriva ut en pdf och ge bort. 

Julkrans

Det sägs att julkransens historia går ända tillbaka till de gamla perserna, då den var en symbol för makt och framgång. Vår julkrans är ännu bättre. Skicka den som en julhälsning eller ett gåvobevis så är du med och stödjer barn med cancer och deras familjer.   

Välj pdf eller sms

Jultröja

Årets symboliska jultröja är här! Den här julgåvan värmer mottagaren lite extra i jul, och gör samtidigt skillnad i kampen mot barncancer. Årets modell är härligt julig och stil-ren, som du ser. Dessutom sticks den inte det minsta.  

Välj pdf eller sms

Granris

Visste du att man förr i tiden använde granris när man silade färsk mjölk för att få bort smuts och flugor? Det här fint dekorerade digitala granriset uppfyller också en praktisk funktion - skicka den som en mysig julhälsning till dina nära och kära så bidrar du till livsviktig barncancerforskning!

Välj pdf eller sms

Julklapp som passar alla

Oavsett om du är på jakt efter en julklapp till din pappa, bästa vän eller mormor som säger att hon redan har allt så är den här julklappen något som passar alla. Du bidrar såklart efter egen förmåga - varje krona är viktig i kampen mot barncancer!   

Välj pdf eller sms

Julklapp under 100 kronor

En meningsfull julklapp behöver inte vara dyr. För bara 99 kronor kan du skänka hopp och lite extra värme till barn med cancer och deras familjer i jul. Mer behöver det inte kosta att bidra till livsviktig forskning och stöd till drabbade i kampen mot barncancer.

Välj pdf eller sms

Julklapp under 200 kronor

Är du på jakt efter en julklapp under 200 kronor har du kommit helt rätt. För endast 199 kronor kan du lägga ett juligt gåvobevis från Barncancerfonden under granen. Eller skicka som sms. Det är något av det finaste man både kan ge och få.

Välj pdf eller sms

Vill du köpa ett "vanligt" gåvobevis?

Vill du tacka av en kollega, gratulera någon (som redan har allt) eller bara visa din uppskattning för en speciell person? Du kanske vill att vi skriver ut ditt gåvobevis och skickar till den du vill uppvakta? Då är det vår populära högtidsgåva du ska satsa på. Välkommen in till vår gåvoshop - där hittar du gåvobevis med fina motiv för alla möjliga tillfällen, inte bara julen alltså. Du kan självklart även skicka en grattis-hälsning via sms!

Till gåvoshopen