Julpaket - Standard
15 000 kr(exkl. moms)

Julpaket - Standard

Ett julpaket som hjälper till att hålla cancer borta från barn. Paketet innehåller vårt populära kampanj-kit, med det kan ni visa ert stöd och engagemang i era kanaler.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå är barncancer den vanligaste dödsorsaken bland barn 1–14 år i Sverige. Hjälp till att hålla cancer borta från barn och passa på att visa upp ert engagemang i era kanaler. I årets Julmärke ser vi Juni, 5 år, som behandlas för leukemi. Juni älskar julen och längtar efter en vanlig jul, utan cancerbehandling.

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Standard-paketet innehåller ett kampanj-kit med det ni behöver för att sprida hopp och dela ordet.  

Paketet innehåller:  

  • Ett diplom att skriva ut och sätta upp 
  • Kampanjmärke att använda i eget material 
  • En mejlsignatur som gör det enkelt att berätta om ert stöd i mejl ni skickar 
  • Bilder för sociala medier som gör det enkelt att dela ert engagemang på Facebook, LinkedIn och Instagram, det ingår också förslag på färdiga texter till bilderna

Så funkar det: Du laddar ner ert kampanj-kit via en länk som du får i ett leveransmejl direkt efter beställning. I samma mejl bifogas ert diplom som PDF utifrån uppgifterna du lämnar.  

Om du har några frågor kontakta oss gärna på 020-90 20 90 eller sara.karlsson@barncancerfonden.se

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner