Julpaket - Premium
25 000 kr(exkl. moms)

Julpaket - Premium

Ett julpaket som hjälper till att hålla cancer borta från barn. Paketet innehåller vårt stora populära kampanj-kit, med det kan ni visa ert stöd och engagemang i era egna kanaler. I paketet ingår också våra omtyckta digitala julkort.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå är barncancer den vanligaste dödsorsaken bland barn 1–14 år i Sverige. Hjälp till att hålla cancer borta från barn och passa på att visa upp ert engagemang i era kanaler. I årets Julmärke ser vi Juni, 5 år, som behandlas för leukemi. Juni älskar julen och längtar efter en vanlig jul, utan cancerbehandling.

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Premium-paketet är vårt julpaket med extra allt. Det innehåller både film och ett kampanj-kit med det ni behöver för att sprida hopp och dela ordet. Ni får en tackfilm för internt bruk och dessutom ordnar vi ett julutskick till kunder och medarbetare, med våra fina digitala julkort.

Paketet innehåller:  

  • Ett diplom att skriva ut och sätta upp 
  • Kampanjmärke att använda i eget material 
  • En mejlsignatur som gör det enkelt att berätta om ert stöd i mejl ni skickar 
  • Bilder för sociala medier som gör det enkelt att dela ert engagemang på Facebook, LinkedIn och Instagram, det ingår också förslag på färdiga texter till bilderna
  • Vår fina kampanjfilm som du kan dela i era egna kanaler
  • En tackfilm, för internt bruk, där vår generalsekreterare tackar för er gåva
  • Digitala julkort, eller gåvokort, kan du använda som julkort till kunder eller som julklapp till anställda. Välj motiv, mottagare och hälsning. Vi fixar leveransen. Läs mer här

Så funkar det: Du laddar ner ert kampanj-kit via en länk som du får i ett leveransmejl direkt efter beställning. I samma mejl bifogas ert diplom som PDF utifrån uppgifterna du lämnar.  

Om du har några frågor kontakta oss gärna på 020-90 20 90 eller sara.karlsson@barncancerfonden.se

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner