Digitala julkort
10 000 kr(exkl. moms)

Digitala julkort

Digitala julkort, eller gåvokort, kan du skicka till företagets kunder eller ge som julklapp till era anställda. Välj motiv, datum, mottagare och hälsning - vi fixar leveransen! Enkelt för dig och viktigt för kampen mot barncancer.

Det är mycket som ska ordnas runt jul. Inte minst julhälsningar till kunder, leverantörer och medarbetare, eller julgåvor till alla anställda. Tillsammans med Barncancerfonden blir allt det här en enkel sak att ordna, samtidigt som ni är med och gör skillnad i kampen mot barncancer.

I paketet ingår ett obegränsat antal utskick av valfritt digitalt julkort med er logotyp och personliga hälsning. Korten levereras till era mottagare tidigast två arbetsdagar efter ni skapat korten. Sista beställningsdag för att korten ska levereras innan julafton är 20/12. Senare beställningar gör att julkorten skickas ut efter nyår.

Så här funkar det

  • Efter genomfört köp får du ett mejl med en länk som går till beställningen av julkort
  • Du väljer motiv och leveransdatum, skriver en personlig hälsning, laddar upp er logotyp och era mottagare
  • Vi tar emot och granskar er beställning inom två arbetsdagar
  • Korten levereras till era mottagare på valt leveransdatum

Självklart hjälper vi dig längs vägen så att allt går så smidigt som möjligt. Kontakta oss på 08-128 154 00 eller foretagsinfo@barncancerfonden.se   om du har några frågor eller funderingar.

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!   

Digitala julkort

Dela detta med dina vänner