Digitala julkort
10 000 kr(exkl. moms)

Digitala julkort

Digitala julkort, eller gåvokort, kan du skicka till företagets kunder eller ge som julklapp till era anställda. Välj motiv, mottagare och hälsning - vi fixar leveransen! Enkelt för dig och viktigt för kampen mot barncancer.

Det är mycket som ska ordnas runt jul. Inte minst julkorten med en hälsning till kunder, leverantörer och medarbetare eller julgåvor till alla anställda. Vi gör det enkelt för dig och ditt företag att lösa detta, samtidigt som ni bidrar till att hålla cancer borta från barn. 

I priset ingår 100 mottagare (fler kan köpas till i efterhand) samt montering av er logotyp och personlig hälsning som placeras på julkortet. Du väljer sedan något av följande datum då julkorten skickas ut via sms till dina valda mottagare: 1/12, 8/12, 13/12 eller 23/12. Du väljer också vilket av våra tre motiv du vill ha på dina julkort.

Sista beställningsdag för att julkorten ska levereras innan julafton är den 20/12. Senare beställningar gör att julkorten skickas ut efter nyår.

Så här funkar det

  • Efter genomfört köp får du ett mejl med en länk som går till beställning av julkort
  • Du laddar upp logotyp och mottagare samt väljer datum och motiv
  • Du skriver din personliga hälsning, som går att personifiera så den anpassas efter varje mottagare

Självklart hjälper vi dig längs vägen så allt går så smidigt som möjligt. Om du har några frågor kontakta oss gärna på 020-90 20 90 eller sara.karlsson@barncancerfonden.se

Tack för att ni är med i kampen mot barncancer!   

Digitala julkort

Dela detta med dina vänner