Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

2018-10-01 Familjen Mirlycke har fått tillökning

Det är nu två år sedan vi startade en insamling i Filippas namn och ni, d.v.s. våra familjer, vänner, och t.o.m. mäniskor vi aldrig träffat, har varit med och samlat in över 50 000 kr till Barncancerfonden. Utöver bidrag till Filippas insamling har många av er blivit barnsupportrar (månadssparande), ni har cyklat (Ride of Hope), gått (A walk of Hope), spelat golf (Golf of Hope) eller bara varit där och stöttat oss.

Alla ni som är med och bidrar till Filippas insamling är med och räddar liv och ni har också gett hoppet tillbaka för vår lilla tjej. Vi har sen vi fick beskedet återgått till ett mer "normalt" liv med en vanlig vardag, resor, skaffat hus och för en vecka sedan kom även Filippas lillasyster Elina till världen.

Många barn kämpar för sina liv och många överlever cancer. Men 80 procent räcker inte! Tillsammans kan vi besegra barncancer.

Trots att vi nått vårt insamlingsmål på 50 000 kr får alla mer än gärna gå in och stödja Filippas insamling till Barncancerfonden och även dela länken till hennes insamling, https://www.barncancerfonden.se/1309412903/#

För er som missat det är det Barncancergalan - Det svenska humorpriset på Kanal 5 ikväll. ;)

Kramar från Filippa, Elina, Gabbie & Mikey

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum