Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 500 000 Kr

Jag vill bidra
5881 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 Kr

Små slantar för stora saker!

Jämförlån.online jobbar mot barncancer

På jämförlån.online kan du läsa på om lån, låna pengar och ansöka om olika typer av lån. Vår ambtion är att hjälpa DIG att hitta ett lån som passar DINA behov bäst. Du kan jämföra bland annat snabblån och företagslån hos oss. Det finns många företag och individer som är intresserade av att låna pengar år 2019. Detta är en tydlig trend vi säkert kommer bara se mer av under kommande år.

Framförallt ser vi ett alternativ till storbankerna med många nya konsumentlån. Oavsett vad, listar vi ett antal seriösa och etablerade kreditgivare. Vi specificerar ränta, åldersgränser, kostnader och andra läsvärda lånevillkor. Detta kan man tolka och reconera enkelt kring i överskådliga tabeller.

Pengar som intjänas in ska inte bara gå till nöjen, en viss summa bör gå till bidrag för en bättre framtid till det som inte har det så lätt. Allra sårbarast är de barn som är sjuka. Leukemi och andra liknande sjukdomar är hemskt att leva med oavsett om du är barn eller vuxen. Värst är det för barnen såklart. Vi uppmuntrar både samarbetspartners och låntagare att skänka en slant för att bekämpa barncancer. Ge en slant, till dem som verkligen behöver det.