Barncancerfonden prägling 2020-vänster.jpg

Barncancerfonden Mastercard

Barncancerfonden Mastercard, eller Nallekortet som vi kallar det, fungerar som ett helt vanligt betalkort. Du handlar med kreditkortet och fakturan kommer månaden efter. Det finns dock en viktig skillnad. Varje gång du handlar något med Nallekortet skänks 0,5 procent av inköpsbeloppet till kampen mot barncancer.

Ansök om Nallekortet här

Det finns många sätt att bidra på och genom att skaffa Barncancerfonden Mastercard gör du det varje dag, utan att du kanske ens märker av det. Det verkligt fina med att använda Nallekortet är att du kan känna dig stolt varje gång du handlar något. Stort eller litet, sällan eller ofta, det spelar ingen roll, för du handlar alltid med hjärtat.

Om 2 000 personer skulle använda Nallekortet och handla för i genomsnitt 2 500 kronor i månaden, skulle det innebära att ni tillsammans med Ecster samlar in 300 000 kronor till barncancerforskningen på bara ett år.

Årsavgiften är låg, endast 245 kronor, och det första året är gratis. Kreditkortet är enkelt att skaffa och det krävs inget byte av bank. Det ingår upp till 60 dagars räntefri kredit samt en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Du som kortinnehavare bidrar på ett värdefullt sätt i vår kamp för att fler och fler barn ska överleva sin cancer och kunna leva ett fullgott liv.

Med Nallekortet får du

 • Bidra varje gång du handlar – 0,5% av inköpsbeloppet går till kampen mot barncancer
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Rabatt på drivmedel
 • Priceless – exklusiva erbjudanden från Mastercard
 • Erbjudanden från Ecster

Detta och mycket mer får du med Nallekortet. Mer information hittar du under övrig information och villkor nedan.

 • Övrig information och villkor

  Information

  Ladda ner informationsfolder (PDF)

  Kontovillkor

  Årsavgift fn 245 kronor
  Årsränta upp till 60 dagar: 0% 
  Årsränta f n 14,44%* 

  * Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kronor under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 907 kronor och den effektiva räntan 18,53%. Räntan är angiven per den 2022-10-31. 

  Ladda ner kontovillkoren (PDF)

  Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

  Hantering av personuppgifter hos Ecster

  Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som kreditgivare till Barncancerfonden Mastercard. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.

  Reseförsäkring ingår 

  Zurich Insurance
  När du betalar minst 50% av din resa med Nallekortet ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Villkor reseförsäkring (öppnas i nytt fönster)

  Drivmedelsrabatt hos Circle K

  Med Nallekortet tankar du billigare hos Circle K . Du får du 10 öre rabatt per liter drivmedel på alla Circle K-stationer i Sverige. Rabatten dras automatiskt och du kan direkt se hur mycket rabatt som dragits på kvittot.

  Vill du ha minst 15 öre rabatt per liter drivmedel och andra erbjudanden från Circle K? Då kan du kostnadsfritt ansluta ditt Nallekort till Circle K EXTRA Club.

  Erbjudanden från Ecster

  ecster.se hittar du alltid aktuella erbjudanden som du har tillgång till med ditt Nallekort.

  Priceless – exklusiva erbjudanden från Mastercard

  Anmäl dig till Mastercards Priceless Cities för att få tillgång till spännande upplevelser och erbjudanden i en rad storstäder runt om i världen. Läs mer och registrera dig på priceless.com.

  Betala med mobilen i SamsungPay

  Med Samsung Pay kan du betala enkelt och säkert, med din Samsungmobil eller smartklocka i stort sett hos alla butiker, restauranger och caféer som har en betalterminal.

Frågor

Har du frågor gällande Barncancerfonden Mastercard så kan du alltid kontakta Ecster kundservice på telefon: 08-701 46 67.

Du kan logga in i Ecsters app eller på ecster.se med ditt BankID för att bland annat få information om ditt kort och se dina inköp.

Kortansökan

Ansök om Nallekortet här