Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Färdiga paket

Vi tror att alla företag vill bidra till en värld fri från barncancer. Därför har vi tagit fram färdiga paket som gör det lätt för er att stödja kampen mot barncancer. Som tack får ni digitalt material som hjälper er att berätta om er viktiga insats.

Barnsupporter Lillebror

Som Barnsupporter visar ni alla barn och ungdomar som kämpar mot cancer att de har ert stöd. Det är ett enkelt sätt att göra en viktig insats. Lillebror-paketet ger ert företag ett diplom och tillgång till mailsignatur samt webbknapp till er hemsida.

Köp från 12 000 kr

Barnsupporter Storasyster

Genom att köpa paketet Storasyster får ert företag allt det som ingår i Lillebror-paketet, samtidigt som ni även får exponeras på vår hemsida. På så sätt delar ni med er av ert engagemang till kunder och andra intressenter.

Köp från 30 000 kr

Var med och stöd barncanceröverlevare

Personer som har haft barncancer lider ofta av komplikationer som de får leva med resten av livet. Därför har vi startat programmet Maxa livet som ditt företag kan vara med och driva framåt genom ekonomiskt stöd.

Köp från 5 000 kr

Ge ett tack och stöd barncanceröverlevare

Nu kan ditt företag tacka personer som gjort en insats för ert företag genom att ge dem ett gåvobevis, istället för exempelvis en blombukett. Pengarna hjälper oss att ge viktigt stöd till barncanceröverlevare genom programmet Maxa livet.

Köp från 300 kr

Våra barnsupportrar

Här presenterar vi stolt alla företag som väljer att stödja vårt arbete genom att vara Barnsupporter Storasyster. De är med oss på vår väg mot visionen att utrota barncancer.

Våra barnsupportrar

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Besök vår digitala givarservice