Vår vision är att utrota barncancer. Det kommer att krävas mycket av många för att nå dit. Och det kommer att ta tid.

Därför bjuder vi in företag och föreningar att kämpa tillsammans med oss.

Välkommen att utforska hur just ni kan göra skillnad i kampen mot barncancer. Vi har stor erfarenhet av samarbeten på olika nivåer och i skilda former. Här nedanför eller i menyn till vänster hittar du det som passar er bäst. 

Låt oss ta fajten tillsammans!

Ge en gåva

Som företag kan ni ge en gåva som gör skillnad.

Läs mer

Företagsshop

Vill ni stödja oss och samtidigt på ett enkelt sätt kunna visa det för era kunder, leverantörer och andra intressenter? I vår företagsshop hittar du olika paket och produkter som hjälper er att visa vår omvärld att ni stödjer Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Läs mer

Starta en insamling

Vill ni samla in pengar till förmån för Barncancerfonden? Hos oss får ni en egen insamlingssida med verktyg som hjälper er kommunicera och visa upp er insamlingsaktivitet.

Läs mer

Inled ett samarbete

Barncancerfonden är en aktiv samarbetspartner. Det innebär att vi är öppna för olika typer av samarbeten med företag och föreningar.

Läs mer

Var med i ett idrottsevent

Våra idrottsevent bidrar till att utrota barncancer och får människor över hela Sverige att röra på sig. Arrangera ett eget idrottsevent under Barncancerfondens of Hope-koncept eller delta i ett redan befintligt idrottsevent.

Läs mer

Huvudpartnerskap

Vi arbetar nära våra huvudpartners för att skapa bästa utväxling för dem och oss. Dessa samarbeten utvecklas från år till år och tillsammans tar vi fajten mot barncancer.

Läs mer

Butikskampanj Ge 10 kr

Detaljhandeln uppmärksammar barncancermånaden september och internationella barncancerdagen med butikskampanjen "Ge 10 kr". Syftet med kampanjerna är att samla in pengar som vi investerar i forskning och stöd till drabbade familjer.

Läs mer