Vår vision är att utrota barncancer. Det kommer att krävas mycket av många för att nå dit. Och det kommer att ta tid.

Därför bjuder vi in företag och föreningar att kämpa tillsammans med oss.

Välkommen att utforska hur just ni kan göra skillnad i kampen mot barncancer. Vi har stor erfarenhet av samarbeten på olika nivåer och i skilda former. Här nedanför eller i menyn till vänster hittar du det som passar er bäst. 

Låt oss ta fajten tillsammans!

Ge en gåva

Som företag kan ni ge en gåva som gör att vi kan fortsätta bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver. Tack för er omtanke.

Läs mer

Färdiga paket - Barnsupporter för företag

Ett enkelt sätt för företag och föreningar att bidra till vår verksamhet är att bli Barnsupporter. För ett fast årsbidrag får ni använda Barnsupporter-märket på er webbplats och en mejlsignatur som tydligt visar att ni är med och tar fajten mot barncancer.

Läs mer

Starta en insamling

Vill ni genomföra en aktivitet till förmån för Barncancerfonden? Hos oss får ni en egen insamlingssida med verktyg som hjälper er kommunicera och visa upp er insamlingsaktivitet.

Läs mer

Sveriges viktigaste presentshop

Är det dags att köpa en sommarpresent till dina kollegor eller era kunder? I vår presentshop hittar du produkter som man blir glad av och som bidrar till kampen mot barncancer. Omtanke åt flera håll samtidigt, helt enkelt.

Läs mer

Var med i ett idrottsevent

Våra idrottsevent bidrar till att utrota barncancer och får människor över hela Sverige att röra på sig. Arrangera ett eget idrottsevent under Barncancerfondens of Hope-koncept eller delta i ett redan befintligt idrottsevent.

Läs mer

Minuter som gör skillnad

Friskvårdsinsatser får människor att må bättre och orka mer. Sjukskrivningarna minskar och företagets attraktionskraft ökar. Med hjälp av vårt verktyg Minuter som gör skillnad kan ni koppla ihop ert företags friskvårdsarbete med kampen mot barncancer.

Läs mer

Samarbetsidéer

Barncancerfonden är en aktiv samarbetspartner. Det innebär att vi är öppna för olika typer av samarbeten med företag och föreningar.

Läs mer

Huvudpartnerskap

Vi arbetar nära våra huvudpartners för att skapa bästa utväxling för dem och oss. Dessa samarbeten utvecklas från år till år och tillsammans tar vi fajten mot barncancer.

Läs mer

Pro bono

Barncancerfonden är öppna för olika typer av samarbeten med företag så länge de bidrar till vårt arbete för att bekämpa barncancer.

Läs mer

Ge en tia när du shoppar

Detaljhandeln uppmärksammar barncancermånaden september och internationella barncancerdagen med butikskampanjen "Ge 10 kr". Syftet med kampanjerna är att samla in pengar som vi investerar i forskning och stöd till drabbade familjer.

Läs mer