Bild till mejlsignatur

Bild till mejlsignatur

En bild säger mer än tusen ord! Se till att ditt företag är Barnsupporter genom att köpa en bild till era anställdas mejlsignaturer – ett enkelt sätt att associeras med kampen mot barncancer i all mejlkommunikation, både externt och internt.

E-post, eller mejl, är fortfarande en av de främsta kommunikationskanalerna för företag och där fyller mejlsignaturen en viktig funktion. Förutom att förmedla dina kontaktuppgifter och ge mottagaren information om din position hjälper den även till att stärka ditt företags varumärke. Den är med i alla era mejlutskick, både internt och externt, och då den enkelt kan få bra synlighet blir den en viktig del av företagets ansikte utåt.  

Med vår populära mejlsignaturbild visar ni era kunder och leverantörer under ett helt år att ni tagit ställning mot barncancer. Den uppdaterade mejlsignaturen stärker ert varumärke och gör medarbetarna stolta. Om ni förnyar företagets mejlsignatur nästa år eller köper ett annat Barnsupporterpaket behöver du inte byta ut bilden själv, det sker automatiskt - för alla anställda, oavsett hur många ni är. Smidigt och bra, eller hur? Och det bästa av allt är att den är med och möjliggör ny viktig forskning och ger stöd till barncancerdrabbade familjer. 

10 000 kr(exkl. moms)
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden. mer info
Finns i lager

Dela detta med dina vänner