Majas Cottage

Majas Cottage är familjeföretaget som startade hemma i källaren 2012 med en dröm om att göra skillnad i kampen mot barncancer. Fram till i dag har företaget donerat över 6,5 miljoner kr till Barncancerfonden och mer blir det.

Petra hade länge känt en stark längtan och passion efter att skapa något som kan göra skillnad och bidra i kampen mot cancer. Och efter att på nära håll erfarit vänner som drabbats av cancer och gått bort blev hennes längtan ännu starkare. Men det var när hennes älskade dotter Maja föddes då beslutet togs – för tänk om Maja skulle drabbas.

"Jag känner starkt att vi tillsammans med underbara återförsäljare och privatkunder gör skillnad för barn som kämpar mot cancer! Den känslan är helt magisk!"

Majas Cottage vision är att fungera som en inspirerande plattform för alla som älskar heminredning och det var extremt viktigt att ha hjärta och själ med i sitt företag från start. Det har lett till att fokus i "affären" har varit de egendesignade ljuslyktorna "Majas Lyktor" – som säljs till både privatpersoner och återförsäljare till förmån för Barncancerfonden!

I dag finns företaget etablerat på Lorensdalsgård strax utanför Vellinge med kontor, lager, gårdsbutik, bistro och festlokal samt över 800 återförsäljare runt om i Norden. 

Majas Cottage utvecklas ständigt och har en ständig vidareutveckling av produkter och koncept. Majas Cottage skapar engagemang för bidraget till Barncancerfonden i varje led genom att involvera och engagera sina kunder som i sin tur engagerar sina slutkunder.

Majas Cottage jobbar även aktivt med kommunikation i sina sociala mediekanaler såsom Facebook och Instagram. Det är en bidragande orsak till att Majas Cottage på 5 år växt från ett enmansbolag till att ha 15 anställda med en omsättning på 22 miljoner och en insamling till Barncancerfonden på fantastiska 6,5 miljoner.