ungdomsstorläger.jpg

Ungdomsstorläger

På Barncancerfondens årliga ungdomsstorläger får deltagarna träffa andra med liknande erfarenheter, både de som själva har eller haft cancer och de som har syskon som är drabbade. Vår ambition är att ungdomsstorlägret ska innebära gemenskap, erfarenhetsutbyten, glädje och vänner för livet.

Barncancerfondens ungdomsstorläger

Barncancerfonden och de lokala Barncancerfonden-föreningarna bjuder varje år in ungdomar mellan 13-19 år till ett storläger någonstans i Sverige. Lägret vänder sig till dig som har eller har haft barncancer och till dig som är syskon till en barncancerdrabbad. Storlägret i slutet av maj brukar samla uppåt 200 ungdomar. 

Tidigare år har Barncancerfondens ungdomsstorläger bland annat arrangerats i Kiruna (Norra), Bokenäs (Västra), Tammsvik (Stockholm), Isaberg (Södra), Kolmården (Östra) och Sälen (Mellansverige).

Ungdomsledare och transporterna till och från lägret samordnas av respektive lokalförening.

Camp Together - Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022!

Välkommen till Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022! Äntligen kan vi vara tillsammans och ses på riktigt igen, och det gör vi på vackra Runö utanför Stockholm 26-29 maj. Välkommen till Camp Together!

Runö är beläget på en halvö i Roslagens skärgård. Här finns Näsuddens naturreservat med historiska objekt, vackra ängar och direktkontakt med skärgårdshavet.

Vi hoppas att uppåt 200 ungdomar kommer resande från Sveriges alla hörn för att under denna efterlängtade långhelg delta i gemensamma aktiviteter. Det blir förhoppningsvis många glada återseenden och också nya kompisar.

Observera att lägret är helt drog- och nikotinfritt. Samt att det främst är enkelrum som gäller på hotellet.

Den här sidan uppdateras löpnade med information om ungdomsstorlägret 2022. Har du frågor - se dokumentet "Vanliga frågor och svar" till höger.  

Se film om ungdomsstorlägret

Kontakt

  • JensNorberg

    Jens Norberg

    Föreningsinformatör Mellansverige