SportsCamp-logo-720x405.jpg

Stadium Sports Camp

Har du, eller har du haft cancer och är 7-10 år? Eller är du syskon till ett barn med cancer? Barncancerfonden har, tack vare vårt samarbete med Stadium, möjlighet att erbjuda barn födda 2012-2015 en alldeles egen grupp på Stadium Sports Camp i sommar. Vill du vara med?

Under fyra dagar på Day Camp, får du prova på olika idrotter. När du inte tränar hänger du i Activity Town som är Stadium Sports Camp stora fritidsgård där du hittar allt från tv-spel och pingisbord till klätterväggar, studsmattor och massa annat roligt. Du kommer även träffa nya kompisar och få oförglömliga upplevelser att ta med hem från lägret. Vi kan helt enkelt lova härliga och aktiva dagar!

När?

Tisdag 12 juli - fredag 15 juli, 2022 

Var?

Stadium Sports Camp hålls i Norrköping.

Boende: Övernattning på hotell i Norrköping tillsammans med en förälder. 

Kostnad: Vi står för resan till Norrköping, ditt deltagande och ert boende.

Så här anmäler du dig

Mejla amanda.eriksson@barncancerfonden.se så får du en kod och en länk till anmälningssidan. Det finns 20 platser så det är först till kvarn som gäller.  
 
Vi rekommenderar att rådgöra med behandlande läkare om detta är en aktivitet som fungerar för dig. Det kommer inte finnas medicinsk personal eller särskilda anpassningar på lägret. Självklart arbetar Stadium i nära dialog med vårdcentral och har resurser om olyckan är framme.
Läs gärna mer om lägret på Stadium Sports Day Camp.

Har du frågor?

Hör av dig till amanda.eriksson@barncancerfonden.se