Inställt: Stadium Sports Camp

Har du, eller har du haft cancer och är 8-12 år? Då kan vi, tack vare vårt samarbete med Stadium Sports Camp, erbjuda dig möjlighet att vara med på lägret 2020. Då får barn som drabbats av cancer en alldeles egen grupp på Stadium Sports Camp!

Fyra dagar på Day Camp, där du får prova på olika idrotter. När du inte tränar hänger du givetvis i Activity Town, Stadium Sports Camp stora fritidsgård där du hittar allt från tv-spel och pingisbord till klätterväggar, studsmattor och massa annat roligt.

Sedan får vi ju inte glömma alla nya kompisar du kommer träffa eller alla upplevelser du tar med dig från lägret. Vi kan helt enkelt lova oförglömliga dagar.

Lägret är inställt på grund av Coronaviruset.

När?

Tisdag-Fredag vecka 28, 2020

Var?

Stadium Sports Camp hålls i Norrköping.

Boende: Övernattning på hotell i Norrköping tillsammans med en förälder. 

Kostnad: Vi står för resan till Norrköping, ditt deltagande och ert boende.

Så här anmäler du dig

Mejla jonathan.svensson@barncancerfonden.se så får du en kod och en länk till anmälningssidan. Det finns 20 platser, det är först till kvarn som gäller.

Vi rekommenderar att rådgöra med behandlande läkare om detta är en aktivitet som fungerar för dig. Det kommer inte finnas medicinsk personal eller särskilda anpassningar på lägret. Ange eventuellt särskilda behov på anmälan och håll dialog med Stadium Sports Camp vid behov av extra stöd. 

Har du frågor?

Hör av dig till Jonathan Svensson.