Sportsacademy Stockholm

Här får tjejer och killar ha kul och sporta tillsammans i ett stärkande och stöttande klimat. Tanken är skapa positiv energi genom idrott och fysisk aktivitet.

Sporterna att välja mellan är dans, fotboll, handboll och parkour. Träningen är anpassad för att alla ska kunna delta och att göra det utifrån individuella förutsättningar. Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att delta på Sportsacademy och du väljer själv vilken sport du vill ha som huvudområde under veckan. Tjejer och killar födda mellan 2005-2011 är välkomna. Grupperna är mixade tjejer och killar.

När?

Dagläger: För barn mellan 8-14 år. Klockan: 09:00-16:30

Incheckning: Måndag 24 juni klockan 09:00.
Avslutning: Fredag 28 juni klockan 14:00.

Ansök senast: 30 april 2019.

Var?

Placeringen kommer vara Gångsätrahallen på Lidingö samt närliggande fotbollsplaner.

Så här anmäler du dig

Mejla jonathan.svensson@barncancerfonden.se  så får du en anmälningskod. Glöm inte att ange vilket läger du är intresserad av. I mejlet får du också information vad som gäller kring resa och boende.

Ingen sjukvårdspersonal finns på lägret, så deltagarna förväntas vara "tillräckligt friska" för att kunna klara sig själva (föräldrar får vara på plats, men lägret är för barnen).Syskon till drabbade är också välkomna att söka.