sports_acedemy_720x405.jpg

Sportsacademy Stockholm

Här får tjejer och killar ha kul och sporta tillsammans i ett stärkande och stöttande klimat. Tanken är skapa positiv energi genom idrott och fysisk aktivitet.

Sporterna att välja mellan är dans, fotboll, handboll och parkour. Träningen är anpassad för att alla ska kunna delta och att göra det utifrån individuella förutsättningar. Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att delta på Sportsacademy och du väljer själv vilken sport du vill ha som huvudområde under veckan. Tjejer och killar födda mellan 2006-2012 är välkomna. Grupperna är mixade tjejer och killar.

När?

Dagläger: för barn mellan 8-14 år. Klockan: 09:00-16:30

Incheckning: måndag 22 juni klockan 09:00.
Avslutning: fredag 26 juni efter lunch.

Ansök senast: 30 april 2019.

Var?

Placeringen kommer vara Gångsätrahallen på Lidingö samt närliggande fotbollsplaner.

Så här anmäler du dig

Mejla jonathan.svensson@barncancerfonden.se  så får du en anmälningskod. Glöm inte att ange vilket läger du är intresserad av. I mejlet får du också information vad som gäller kring resa och boende. Syskon till drabbade är också välkomna att söka.

Om ni har några frågor eller funderingar gällande lägret så hör av dig till lägeransvarig Rickard Löpare, rickard@sportsacademy.se.

Vi rekommenderar att rådgöra med behandlande läkare om detta är en aktivitet som fungerar för dig. Det kommer inte finnas medicinsk personal eller särskilda anpassningar på lägret. Ange eventuellt särskilda behov på anmälan och håll dialog med Sportsacademy vid behov av extra stöd.