sports_acedemy_720x405.jpg

Sportsacademy Lidköping

Här får tjejer och killar ha kul och sporta tillsammans i ett stärkande och stöttande klimat. Tanken är skapa positiv energi genom idrott och fysisk aktivitet.

Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att delta på Sportsacademy och du väljer själv vilken sport du vill ha som huvudsport. Träningen är anpassad för att alla ska kunna delta utifrån individuella förutsättningar. Sporterna att välja bland är dans, fotboll, handboll och parkour. Tjejer och killar födda mellan 2005-2011 är välkomna. Grupperna är mixade tjejer och killar.

Var?

Sportsacademy arrangeras i Lidköping i idrottshallarna på De la Gardiegymnasiet.

När?

5-7 augusti 2019.

Dagläger: Barn mellan 8-14 år. Klockan 09:00-16:30.

Incheckning: Måndag 3 augusti klockan 09:00 
Utcheckning: Fredag 7 augusti klockan efter lunch

Så här anmäler du dig

Mejla jonathan.svensson@barncancerfonden.se  så får du en anmälningskod. Glöm inte att ange vilket läger du är intresserad av. I mejlet får du också information vad som gäller kring resa och boende.Syskon till drabbade är också välkomna att söka. 

Om ni har några frågor eller funderingar gällande lägret så hör av dig till lägeransvarig Rickard Löpare, rickard@sportsacademy.se.

Vi rekommenderar att rådgöra med behandlande läkare om detta är en aktivitet som fungerar för dig. Det kommer inte finnas medicinsk personal eller särskilda anpassningar på lägret. Ange eventuellt särskilda behov på anmälan och håll dialog med Sportsacademy vid behov av extra stöd.