Ansökan Rättshjälpen del 3 - aktivitetsersättning

Denna del riktar sig till dig som är vuxen barncanceröverlevare, 18-29 år, och som till följd av din cancer är i behov av aktivitetsersättning från Försäkringskassan. Här kan du få hjälp om du har problem att beviljas ersättning.

Här kan du ansöka om att få kostnadsfri hjälp av erfarna jurister för att överklaga eller ompröva Försäkringskassans beslut. Fyll i ansökan så hör vi av oss. Har du frågor, tveka inte att kontakta vår rådgivare, Kärstin Ödman Ryberg. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Nedan refererar vi till den vuxna överlevaren det rör som ”den sökande”, då det ibland är någon annan än personen i fråga som fyller i formuläret.

Är den juridiska frågeställningen kopplad till en barnonkologisk sjukdom/behandling?
Barncancerfonden värnar om din integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår hantering av dina personuppgifter. Genom att gå vidare med din ansökan för Rättshjälpen godkänner du därmed Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor samt samtycker till behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål. I detta arbeta delar vi med oss av uppgifter till externa samarbetsparters.
 
För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, ta del av vår  integritetspolicy och allmänna villkor.
 

Kontaktpersoner