Skapa ett digitalt Yoga of Hope

2020 är ett annorlunda år på grund av Covid-19. Därför är vi så glada över att kunna erbjuda möjligheten att arrangera ett digitalt Yoga of Hope. Det innebär att alla kan vara med på ett tryggt och enkelt sätt och vi hoppas därför bli rekordmånga! Vi fortsätter kampen mot barncancer på ett nytt och roligt sätt.

Ett digitalt Yoga of Hope 

Ett digitalt Yoga of Hope är precis som vilket Yoga of Hope som helst. Men ändå inte. Skillnaden är att deltagarna kan vara med på yoga-klassen hemifrån. Om du vill kan du alltså erbjuda dina deltagare att vara med digitalt.  
 
Du väljer själv vilken digital plattform du vill använda dig av, Zoom, teams eller annan plattform som du känner dig bekväm med.  

Skapa ditt digitala Yoga of Hope 

  • Börja med att skapa ett event på yogaofhope.se. Där väljer du dag och tid för din yoga-klass och fyller på med övrig information kring ditt event. Var extra tydlig med att informera om att din yoga-klass är digital samt på vilken plattform, så dina deltagare vet vad som gäller. 
  • Du väljer vilken digital plattform ditt pass ska hållas på och skriver ut det i texten på din eventsid: Lägg då gärna till texten: ”En länk till yoga-klassen skickas ut dagen innan eventet äger rum till din mejladress”. 
  • Deltagarna anmäler sig som vanligt på din eventsida på yogaofhope.se och betalar in startavgiften. 
  • Dagen innan din yoga-klass går du in på ”mina sidor och klickar dig in på ditt event. Där finns det en knapp som heter ”Gör mejlutskick” där du kan skriva ihop ett mejl till alla dina deltagare och skicka ut länken till din klass. 
  • Avsatt tid för din yoga-klass klickar du och dina deltagare in på länken och yogar tillsammans i kampen mot barncancer!

Undrar du över något?  

Vi som jobbar med Yoga of Hope på Barncancerfonden finns här för att stötta dig och ditt event. Dyker det upp några frågor, funderingar eller idéer längs vägen är det bara att höra av dig till oss. Du når oss på event@barncancerfonden.se.