Yogobe

Yoga of Hope, ett samarbete mellan Barncancerfonden och Yogobe där alla pengar som samlas in går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

Yogobe är nordens ledande digitala tjänst inom yoga, meditation, träning och hälsa. I ett samhälle med hög förändringstakt, stillasittande och skenande ohälsa ger de vägledning till förbättrad hälsa och ökat välbefinnande i alla åldrar med bas i individens förutsättningar. Deras video on demand-tjänst inkluderar över 1 600 videor, specialframtagna träningsprogram, utmaningar, playlist och onlinekurser. Yogobe har idag 135 000 medlemmar, utsågs till Årets Hälsoföretag i Sverige 2017 och har många av Nordens främsta yogalärare, träningsinstruktörer och experter inom hälsa kopplade till sig.

Få 30 dagar gratis tillgång till Yogobe!

När du anmäler dig till en Yoga of Hope-klass bjuder Yogobe alla nya medlemmar på 30 dagar obegränsad tillgång till deras utbud av videor, program och playlists. Detta är ett introduktionserbjudande och du kommer att få mer information om hur du tar del av erbjudandet via mail efter att du anmält dig till din Yoga of Hope-klass. 

Yogobe arbetar bl.a. aktivt med flera non-profit initiativ och ger många behövande grupper gratis tillgång till sin tjänst för att möta och motverka stillasittande och psykisk ohälsa. De samarbetar bland annat med Mecenat, Tjejzonen, skolvärlden och asylboenden. 

"Barncancerfondens satsning "Yoga of Hope" är smart, bra och går helt i linje med våra värderingar. I vårt nätverk har vi över 3 000 yogalärare och 400 yogastudios. Det är vår varma förhoppning att tillsammans med många av dem samla vår bransch kring detta initiativ för att ge, hjälpa till men också visa på den välvilja, passion och medkänsla som jag upplever att vi alla strävar mot som individer och företag" 

– Peter Munteanu, VD.