Frågor och svar

Här nedan hittar du de vanligaste frågorna samt svar på dessa.

Hittar du inte svaret på din fråga? Besök då gärna vårt support forum eller skicka ett mail till någon av våra projektledare.

Att arrangera Yoga of Hope

Vem kan arrangera en Yoga of Hope-klass? 

Vilken yogastudio eller gymanläggning som helst, oavsett var i världen man befinner sig eller vilken typ av yoga man utövar.

Kostar det något att vara värd för en Yoga of Hope-klass?

Nej, det kostar ingenting att vara värd.

Hur registrerar jag mig för att arrangera en Yoga of Hope-klass?

Du registrerar dig genom att klicka på "Arrangera en yogaklass".

Hur många Yoga of Hope-klasser kan man arrangera?

Vi rekommenderar att man börjar med att registrera en Yoga of Hope-klass. När den är fullbokad så kan man skapa ett nytt event för ytterligare en klass. Varje ny klass skapas alltså som ytterligare ett event på vår sida.

Hur många deltagare kan vara med i en Yoga of Hope-klass?

Vi rekommenderar att din Yoga of Hope-klass har lika många deltagare som dina normala lördagsklasser har.

Vad händer efter att jag registrerat min klass?

När du har anmält dig som arrangör skapas din eventsida. Det är på denna sida som dina deltagare anmäler sig och betalar sin deltagaravgift. Du kommer även att få ett välkomstmail med information. Bland annat får du en länk till ett digitalt marknadsföringsmaterial som du med fördel kan använda för att berätta om och sprida ditt event. Behöver du ändra någon information i ditt event så finns en guide till hur du gör här (PDF).

Kan mina deltagare betala med Swish?

Ja, det går bra att swisha in pengar. När du har registrerat ditt event så kommer du att få en unik kod skickad via mail. Det är viktigt att du uppmanar den som swishar att skriva denna kod i meddelandefältet för inbetalningen. Först då kan vi på Barncancerfonden sammanställa och se hur mycket som har swishats till just ditt event. Av tekniska begränsningar kan det dröja några veckor innan alla de pengar som swishats med din kod syns på din insamlingssida. Namn på den som har swishat en gåva kommer inte att synas på hemsidan. 

Swishnummer för Yoga of Hope: 123 456 60 89

Att delta i Yoga of Hope

Vad kostar det att delta i en Yoga of Hope-klass?

Deltagarna väljer själva om de vill betala 200 kronor, 250 kronor eller 300 kronor. Det är ingen skillnad på vad som ingår i de olika avgifterna. Syftet är att underlätta för deltagarna att bidra till den livsviktiga forskningen utifrån sina egna förutsättningar.   

Du anmäler och betalar via den Yoga of Hope-klass du önskar delta i på www.yogaofhope.se.  

Hur hittar jag en Yoga of Hope-klass i min stad?

Du hittar de registrerade Yoga of Hope-klasserna genom att använda vår sök- eller kartfunktion.

Det finns ingen Yoga of Hope-klass i min stad, vad kan jag göra om jag vill delta?

Alla yogainstruktörer och studios världen över är välkomna att arrangera en Yoga of Hope-klass. Be din lokala yogastudio/-instruktör att registrera en klass för att du sen ska kunna anmäla dig som deltagare.

Det finns ingen Yoga of Hope-klass i min stad, kan jag fortfarande stödja evenemanget?

Ja, vi välkomnar alla bidrag och du kan donera till Yoga of Hope genom att skänka en gåva eller Swisha till 123 456 60 89.

Vad händer när jag har registrerat mig för att delta?

Du får en bekräftele på din betalning via mejl. Har du inte fått den inom 10 minuter så kolla gärna i din skräpbox. Ta med bekräftelsen till Yoga of Hope-klassen då den fungerar som din biljett. 

Ditt namn kommer även att visas i listan över anmälda på den Yoga of Hope-klass du har valt. Det kan ta 5-10 minuter innan ditt namn syns. 

Mitt namn visas inte i listan. Varför?

Vänligen mejla event@barncancerfonden.se.

Vem kan delta?

Alla kan vara med, erfaren yogautövare eller nybörjare. Vänner, kollegor, familjer - alla är välkomna!