Om Yoga of Hope

Yoga of Hope är evenemanget för dig som vill yoga och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Yoga of Hope är ett samarbete mellan Barncancerfonden, Yogobe och yoga- och träningsbranschen. Du får chansen att göra gott samtidigt som du utför en härlig aktivitet tillsammans med nära och kära!

Var med och yoga för barn med cancer!  

2020 arrangerades 150 stycken yogaklasser runt om i Sverige och tillsammans har vi hitills samlat in ca 270 000 kronor till barncancerfondens viktiga arbete.  

Så går det till

Vem som helst kan starta ett Yoga of Hope! Välj en av dagarna dem utsatta dagarna, planera din yogaklass och bjud in dina vänner, bekanta, kunder, kollegor, släktingar och grannar.  Att arrangera ett eller flera yogapass kostar ingenting, du bidrar genom att ställa upp som instruktör och med en yogasal eller övrig plats att ha din yogaklass på. Dina deltagare väljer själva vid anmälan hur stor avgift de vill bidra med: 200, 250 eller 300 kronor. Hela summan går till Barncancerfonden. 

Alla pengar som samlas in under Yoga of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer. 

Här hittar du vanliga frågor och svar om Yoga of Hope. 

Fakta om barncancer

Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. 

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år. 

Tack vare framgångsrik forskning överlever idag 85 procent av de barn som drabbas. Det är bra – men inte tillräckligt. 

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. 

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. För att det ska bli möjligt krävs att mer pengar samlas in för att finansiera den livsviktiga forskningen. 

Här kan du läsa mer om hur pengarna används.