Om Yoga of Hope

Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Alla pengar som samlas in i Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar.

Lördagen den 17 november 2018 genomförde 135 yogastudios och gymanläggningar yogaklasser där deltagaravgiften gick till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar och alla är välkomna att delta - nybörjare som erfaren.

Nytt för i år

I år har du möjlighet att arrangera Yoga of Hope under tre valfria dagar, den 1-3 november 2019. Vi har även en ny funktion på vår hemsida där du som arrangör kan registrera flera pass under ett och samma event. 

Anmäl dig som arrangör

Så anmäler du dig som deltagare

Som deltagare i Sverige anmäler du dig genom att leta upp din lokala yogastudio. Du väljer själv vilken deltagaravgift som du vill och kan betala; 200 kronor, 250 kronor eller 300 kronor. Det är ingen skillnad på vad som ingår i de olika avgifterna, utan vi vill underlätta för deltagare att bidra till den livsviktiga forskningen utifrån sin egen förmåga.

Delta i Yoga of Hope

Yoga of Hope är ett internationellt evenemang. Arrangörer och deltagare från övriga länder anmäler sig till eventet på vår internationella sida, yogaofhope.com.