*YOGOBE - Yoga of Hope på dina villkor

Insamlat hittills: 1 250 kr

25%

Mål: 5 000 kr

*YOGOBE - Digitalt Yoga of Hope på dina villkor

Yoga med oss i kampen mot barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Anmäl dig till denna Yoga of Hope och hjälp oss samla in pengar så att inga fler barn behöver drabbas av barncancer!

Varmt välkommen till Yogobe's digitala, streamade Yoga of Hope!

Yogobe är för tredje året i rad stolt samarbetspartner till Barncancerfonden och Yoga of Hope. I år är ett sannerligen exceptionellt år och vi gör alla vad vi kan för att vänja oss vid den nya vardagen. Kanske du, av olika aneldningar, inte har möjlighet att delta i någon fysisk eller livesänd klass under Yoga of Hope-helgen men vill ändå vara med och bidra?

Då är detta event något för dig! Vid anmälan till Yogobe's digitala, streamde Yoga of Hope får du som deltagare exklusiv tillgång till en playlist online på Yogobe under en hel vecka! På så vis kan du delta i ett Yoga of Hope och bidra till den otroligt viktiga barncancerforskningen, men helt på dina villkor och med bas i dina förusättningar.

Playlistan som du kommer få tillgång till kommer att innehålla flera olika typer av yoga såsom yin, hatha och vinyasa men även meditationer och mindfulness. Det kommer helt enkelt finnas någonting för alla och som förhoppningsvis kan passa dig där du är just idag.

 

Du kommer inte att behöva skapa ett konto på Yogobe, om du inte redan har ett, för att kunna ta del av playlistan utan vi kommer att skicka alla deltagare ett mail med en direktlänk till den. Så därefter är det bara att trycka på play och sätta igång!

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att maila oss på yogaofhope@yogobe.com så hjälper vi dig.

Varmt välkommen till Yogobe's digitala, streamde Yoga of Hope - helt på dina villkor!

 

Kort om Yogobe

Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa. Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.

 

 

Information

  • Yogobe
  • Digitalt, 11426, Digitalt Sverige
  • yogaofhope@yogobe.com

Klass

15 nov 10:00 - 22:00
*YOGOBE - Digitalt Yoga of Hope på dina villkor
95/100
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra *YOGOBE - Yoga of Hope på dina villkor

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.