Yoga of Hope med Frida Wirsén - DIGITALT

Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 20 000 kr

Välkommen till Yoga Of Hope med Frida Wirsén - DIGITALT

Det enda ett barn med cancer önskar - är att få vara frisk🧡 Var med och hjälp mig att bidra till den viktigaste forskningen - tillsammans ger vi hopp

Yoga of Hope 2020.png

⭐️UPPDATERING - DIGITALT EVENT⭐️

Söndagen den 15 november klockan 16.00 börjar live sändningen via Zoom - du är varmt välkommen att delta online medan Frida Wirsén guidar från Stora salen på Elite stora hotellet, Örebro. Du kommer att få en länk utskickad till din mail i god tid innan eventet och det du behöver göra innan är att se till att ladda ner Zoom. Var i god tid till passet (gärna 5-10minuter innan) så att du hinner gå in på länken och bli inbjuden.


Kärlekstips för att komma i god stämning hemma🥰 Rulla ut din yogamatta, tänd lite ljus och använd en mysig eterisk olja som passar dig - kanske lavendel, ylang ylang eller pepparmint. Vem vet kanske tänd en liten brasa och ha en varm god kopp tea nära - gör precis just det som du tycker är mysigt och harmoniskt - så ska vi fixa en fantastisk yogastämning genom våra datorer, smartphones eller plattor. Vem hade trott det? Att vi skulle gå online? Men jag ska göra mitt allra bästa för att skapa det bästa eventet digitalt för dig ❤️ Tack för att du bidrar ❤️


Yogan kommer guidas av Frida Wirsén och under omständigheterna kommer vi yoga online vilket öppnar upp för fler deltagare. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga du utövar, ALLA är välkomna att delta - nybörjare som erfaren. Det primära är att vi tillsammans skapar hopp för barn genom att bidra till den livsviktiga barncancerforskningen.

Din gåva kommer att göra skillnad och desto fler deltagare, desto mer kan vi sponsra barncancerfonden.

Kom ihåg att BARN och CANCER inte hör ihop.

✨📿🧘🏼‍♀️Kramasté Frida

 

Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Alla pengar som samlas in i Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar.

 

 

 

 

Information

  • Frida Wirsén Yoga
  • Drottninggatan 1, ELITE STORA HOTELLET, Stora Salen, 70210, Örebro Sverige
  • kontakt@fridawirsen.se

Klass

You give me hope - Vinyasa Love - DIGITALT
0/0
Platser kvar

Slutsålt