Digital YinYoga of hope med Jämtfjällan *digitalt

Insamlat hittills: 200 kr

2%

Mål: 10 000 kr

Landa in i dig själv med YinYoga och Yoganidra - Yoga for hope

YINYOGA vilar på en tradition från både anatomi och fysiologi men också äldre kunskap och traditioner om hur energilinjerna flödar i kroppen. I enkla tekniker guidar jag dig in i upplevelsen av din egen kropp. Teorin bakom är komplex men praktiseringen är enkel. Jag har lång erfarenhet av både rörelse och att behandla kroppar både i stillhet och i rörelse. Samt djup kunskap och erfarehet kring energi vad det betyder rent fysiskaliskt och mer flummigt. Det är olika perspektiv, glasögon som söker att beskriva det som vi inte kan se, men som ändå påverkar oss i grunden.

Detta är ett digitalt event, du får ett mail dagen innan med länk till zoom-plattformen och förslag på spellista.

Hälsa är ett spektrum, när vi slarvar med vår hälsa kan det leda till ohälsa. Att jobba med Yinyoga och yoganidra hjälper kroppen att återhämta sig, bearbeta intryck och låta kroppen återorganisera sig på ett inkännande vis. Det finns mycket vi kan göra med små medel för att öka vår livskvalite och stärka vår hälsa och funktion i kroppen.

Jag brinner för att att hjälpa de som behöver hjälp, jag brinner för att alla kan ta sitt eget ansvar och lyfta sin hälsa. För ibland föds det barn som inte är friska, ibland organiserar sig kroppen annorlunda redan från början och när det är så behöver dessa individer all hjälp de kan få.

I grunden tror jag på hållbarhet och eget ansvar att göra vad vi kan för den egna hälsan så att vi som har det bra, som är trygga och friska verkligen kan se och förvalta detta, så vi inte hamnar i ohälsa, att resurserna av pengar, tid, omvårdnadspersonal går till dem som verkligen behöver det, så som barn med cancer. 

 

Bakom många livsstils sjukdommar ligger en för hög belastning på systemet. Stress är inte problemet, men avsaknaden av och kunskapen om återhämtning, vad det innebär för kroppen och vilka förutsättningar som krävs för att kroppen ska återhämta sig, är ett stort bekymmer. 

 

Denna klassen bjuder på tekniker och utrymme för återhämtning. 

 

Välkommen att landa djupare in i din egen kropp, välmående och kontakt OCH hjälp barn som behöver mer resurser för att kunna ha det som är självklart för dig.

 

När ? 13 november kl 19.30-21.00

Var? Hemma hos dig via Zoom i din dator eller mobil

Du kommer att få  ett mail med länken till det digitala klassrummet dagen innan. 

Vad behöver jag? - mjuka sköna kläder som tillåter dig rörelsefrihet samtidigt som du håller dig varm. Något mjukt att ligga på, en eller ett par filtar, nån kudde - sånt som är mjukt och stöttande som du har hemma. 

 

Vill du vara med på klassen men tiden inte passar dig???

Anmäl dig, hör av dig till mig så skickar jag en länk till inspelningen av klassen, den kommer finnas tillgänglig i en vecka efter klassen. 

 

Längtar efter att få yoga med dig!

Information

  • Jämtfjällan Mind Body Wellness
  • Dannerum 220, 39595, Rockneby Sverige
  • s_jamtfjall@hotmail.com
  • 0709821429

Klass

YinYoga och Nidra of hope
74/75
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra Digital YinYoga of hope med Jämtfjällan *digitalt

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.