Soffys Yoga Of Hope

Insamlat hittills: 2 400 Kr

100%

Mål: 2 400 Kr

Antal platser kvar

6

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Soffys Yoga
  • Sway dansskola Täby Centrum, 18334, Täby Sverige
  • soffybjorkman@hotmail.com

Soffys Yoga of Hope

Välkommen att delta på denna donationsklass för att stödja kampen mot barncancer. Yogapasset kommer att passa nybörjare likväl som vana yogisar.

Om Yoga of Hope
Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Alla pengar som samlas in i Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar. Lördagen den 17 november 2018 kommer ett stort antal yogastudios över hela världen att hålla yogaklasser där deltagaravgiften går till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar och alla är välkomna att delta - nybörjare som erfaren. 

Du väljer själv vilken deltagaravgift som du vill och kan betala; 150 kronor, 200 kronor eller 300 kronor. Det är ingen skillnad på vad som ingår i de olika avgifterna, utan vi vill underlätta för deltagare att bidra till den livsviktiga forskningen utifrån sin egen förmåga.

Yoga of Hope är ett internationellt evenemang. Arrangörer och deltagare från övriga länder anmäler sig till eventet på vår internationella sida, yogaofhope.com.