Pranayama & meditation Yoga of Hope

Insamlat hittills: 700 Kr

70%

Mål: 1 000 Kr

Jag vill också bidra

Antal platser kvar

19
Anmäl dig redan nu!

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Yoginis & friends 
  • Stora Marknadsvägen 15, 18334, Täby Sverige
  • info@yoginis.se
  • 0868429200

Kom och yoga med oss i kampen mot Barncancer!

Yoginis & friends är en personlig och vacker yogastudio med Täbys största yogautbud. Hos oss kan alla yoga, nybörjare som erfaren, och våra erfarna lärare lägger stort vikt vid att få dig att känna dig trygg i ditt möte med yogan.

 

Pranayama & meditation Yoga of Hope

Pranayama, där prana står för livsenergi och yama för kontroll, är en fundamental del i yogan. Vi andas hela tiden men ofta inte på ett sätt som gagnar oss. Här får du lära dig andningstekniker som hjälper allt ifrån blodcirkulation, matsmältning, stimulans av inre vitala organ, rening av blodet, reducering av stress, upplösning av spänningar runt diafragma/bröstkorg och som hjälper mot sömnsvårigheter.


Blir du nyfiken? Kom och andas och meditera med oss, det kommer förmodligen göra ditt liv lite skönare. Du behöver inte ha någon förkunskap alls.

 

Strålande kvinna Yoga of Hope

Dessa kraftfulla yogiska tekniker är utformade av Ellen Engwall och baserade på MediYogan med ursprung i kundaliniyogatraditionen.

Passen riktar in sig på hypofysen, sköldkörteln, binjurarna och äggstockarna/testiklarna för att revitalisera hormonproduktion. Rekommenderas vid övergångsbesvär, minskad sexlust, sköldkörtelobalanser, utmattade binjurar, PMS mm.


Passen är kraftigt stressreducerande och effektiva vid hormonella obalanser. Yogan passar alla, är lugn och introspektiv och utförs alltid mjukt och inkännande. Har du haft hormonellt orsakad bröstcancer rådfråga din läkare innan du anmäler dig till klassen.

Fördelar med hormonyoga:

Enkelt att utföra
Effektiv mot stress
Rekommenderas vid hormonella obalanser

 

Vi ber dig komma i god tid då vi stänger dörren när en klass börjar. 

 

Besök oss: Vi finns på våning sju i höghuset med "Täby-bollarna på", entré från Täby Centrums entré H vid Blomsterpassagen eller från norra garagets tak.

 


Varmt välkommen. 

 

Deltagare

Strålande kvinna Yoga of Hope

Carina Hjelm

Delta i eventet Yoga of Hope

Pass

Datum Tid Längd Pass Platser kvar
2019-11-01 13:00 60 min Pranayama & meditation Yoga of Hope 10 / 10 Boka nu
2019-11-03 19:30 75 min Strålande kvinna Yoga of Hope 9 / 10 Boka nu