MediYoga i-Yoga of Hope

Insamlat hittills: 600 Kr

11%

Mål: 5 500 Kr

Antal platser kvar

35

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Friteko Balans
  • ABF Norr, Strandgatan 20 , 95233, Kalix Sverige
  • friteko-balans@telia.com

MediYoga och meditation till förmån för barncancerfonden

Vi hoppas att du vill vara med och bidra till en god sak! Du väljer själv vilken pass du vill delta eller varför inte vara med på båda! Du väljer själv hur mycket du vill betala i deltagaravgift per pass, 150 kr, 200 kr eller 300 kr. Alla pengar som samlas in under Yoga of Hope går till att finansiera den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer. Målet för oss i Kalix är att nå 8500 kr för våra två yogapass. Tillsammans gör vi det! Riitta hälsar dig varmt välkommen!

Under Yoga of Hope dagen den 17 november erbjuder Friteko Balans i samverkan med ABF Norr i Kalix två lugnande, välgörande och kärleksfulla MediYoga pass (45 och 90 min) med ledning av Riitta Mantovaara, MediYoga terapeut. Inga förkunskaper krävs. Övningar passar för alla, vi yogar efter våra egna förutsättningar. Som avslutning bjuder vi en kopp varmt, nyttigt och rogivande Yogi te och pepparkakor.

15:45-16:30  MediYoga och meditation för hjärnbalans (45 min)
Vi kommer att jobba med hjälp av ett antal enkla och välgörande MediYoga övningar och meditation som strävar att stimulera hjärnans båda halvor att bättre samarbeta och kommunicera med varandra.
Alla övningar görs sittande på stol.

17:00-18:30  MediYoga för Hjärta & Immunförsvar (90min)
Vi kommer att jobba ett intensivt yogapass som stärker ditt hjärta och ditt immunförsvar.
Ta med egen yogamatta, kudde och filt.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Schema

Tid
Pass
Instruktör

15:45-16:30
MediYoga och meditation för hjärnbalans
Riitta Mantovaara