Med i Yogan för Barncancerfonden

Insamlat hittills: 4 730 Kr

63%

Mål: 7 500 Kr

Antal platser kvar

19

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Mikael Kolthoff
  • Värtavägen 35, 11528, Stockholm Sverige
  • mikael.kolthoff@gmail.com
  • 0706186616

Med i Yogan för Barncancerfonden

Kom Med i Yogan för Barncancerfonden på Göran Boll Yogainstitutet

Kom och upplev ett Mediyogapass för hjärtat och känn de starka energierna i rummet när vi avslutar passet med en mantra-meditation för hjärtat.

Det långa djupa andetaget är grunden i Mediyoga, det har vi med oss genom hela passet. Det får musklerna att slappna av och ett lugn infinner sig, det lindrar oro, ångest och depression, du syresätter upp till 10 gånger mer än vanlig andning. Vi kommer nämligen åt det parasympatiska nervsystemet ( ditt lugn och ro-system) genom andningen. Med övningarna tillsammans med det medvetna andetaget får du igång flöden och cirkulation och genomblödning. Du stimulerar de endokrina körtlarna och kan få en balans i hormonsystemet. Helt enkelt hjälper du kroppen till till självläkning. Har du inte prövat Mediyoga förut så passa på att gör något gott för din kropp och även för den mentala biten. Samtidigt gör du en viktig insats för barn med cancer.

Jag som håller passet heter Mikael Kolthoff och är lärare i Mediyoga. För mig känns det självklart att hålla det här passet för att stödja Barncancerfonden. Det är ett viktigt arbete du och jag kan stödja genom att samtidigt göra något gott för oss själva.

Välkommen till en stund för dig själv, och en stund som samtidigt kan betyda så mycket för många barn med cancer.

Vi ses

Micke

Schema

Tid
Pass
Instruktör

15.00 Mediyoga Mikael