INSTÄLLT

Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 5 000 kr

INSTÄLLT

Yoga med oss i kampen mot barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Anmäl dig till mitt Yoga of Hope och hjälp oss att samla in pengar så att inga fler barn behöver att drabbas av barncancer!

Välkommen till mitt Yoga of Hope den 15 novembar.
Alla kan vara med, ovan som van yogis! Tillsammans kan vi göra skillnad i kampen mot barncancer:

Var: Kroppsklinikens Yogastudio

När: Kl 15:15-16:30

Typ av klass: En Unik Söndag med HormonyYoga som balanserar hormonsystemet och är stressreducerande som vid detta speciella tillfälle kommer avslutas med en klangmeditation.   

 

HormonyYoga medicinsk yoga för kvinnor, 

HormonyYoga är en lugn meditativ yogaform, en Body-Mind träning, som stillar sinnet, skapar återhämtning, ökar kroppskännedom och balanserar nerv- och hormonsystemet. Självläknings verktyg för att skapa balans mentalt, fysiskt, emotionellt. 

HormonyYoga riktar sig till alla kvinnor i alla åldrar med eller utan symtom på hormonobalans. Hormonerna kan påverka oss kvinnor lite eller mycket under livets olika faser, tonåren, graviditet, PMS, förklimakteriet, klimakteriet osv. Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Yogan vitaliserar och balanserar hormonsystemet och är dessutom stressreducerande.

Inom HormonyYoga kombineras den mångtusenåriga yogatraditionen och yogafilosofin med modern forskning inom yoga och meditation. Konceptet är utformad av Ellen Engvall och yogarörelserna har sin bas i Mediyoga som ursprungligen hette Medicinsk yoga. 


Karin avsluta passet med en klangmeditation och tar dig med på en
ljudresa för kropp, sinne och själ. Under klangmeditationen ligger du på mattan och låter de Tibetanska Singing Bowls leda dig djupare in i dig själv. Klangerna hjälper oss att komma ner i varv, i djupavslappning och läkning. Varmt välkommen!

 

Presentation Karin Wiregård:
Sedan år 2007 arbetar Karin som Arbetsterapeut. En av hennes styrkor i mötet med människor är helhetsperspektiv. Genom helhetsperspektivet skapar hon förståelse för vilket behov/stöd individen behöver och utifrån det så stöttar hon i processen. Karin stödjer individen att hitta balans mellan olika aktiviteter och vila.

 
Sedan 2017 har Karin Wiregård yogaklasser på Kroppskliniken som drivs av Karin Spjuth. Hon håller yogaklasser i IAM, Mediyoga och HormonyYoga. 

Sagt om Karins yogaklasser:

”Hon inspirerar till välmående och aktivitetsbalans. Hennes yogaklasser är lugna med fokus på andning, återhämtning, minskad stress, självkänsla, självkärlek, eftertänksamhet, kroppsmedvetenhet, acceptans & med en holistisk touch.”

Information

  • Kroppskliniken Yogastudio
  • Vendelsövägen 26, 13551, Tyresö Sverige
  • karin@kroppskliniken.se
  • 0738462200

Klass

Hormony yoga + Klangmeditation
11/11
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra INSTÄLLT

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.