Harmoni Yogas Yoga of Hope-Online via Zoom

Insamlat hittills: 7 100 kr

142%

Mål: 5 000 kr

Välkommen till mitt Yoga of Hope event för barncancerfonden den 15/11 kl. 10-12

Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Alla pengar som samlas in i Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar. Söndagen den 15 november klockan 10.00-12.00 är du varmt välkommen att vara med hemifrån dig via zoom, online. Jag kommer leda er in i ett pass som är blandat med Hatha-och Yinyoga övningar och det spelar ingen roll vilken typ av yoga du utövar, ALLA är välkomna att delta - nybörjare som erfaren. Det primära är att vi tillsammans skapar hopp för barn genom att bidra till den livsviktiga barncancerforskningen. Din gåva kommer att göra skillnad och desto fler deltagare, desto mer kan vi sponsra barncancerfonden. Sprid budskapet, berätta för dina kamrater, din familj och dina kollegor, dela gärna eventet, tagga dina vänner, så att vi når ut till alla som vill delta, tillsammans kan vi göra skillnad. Kom ihåg att BARN och CANCER inte hör ihop. Även om du inte kan delta på eventet så är du mer än välkommen att sponsra då alla bidrag oavkortat går till barncancerfonden.

Välkommen till mitt yoga event den 15/11 kl.10-12. Alla kan var med stora som små, både vana yogautövare och nybörjare. Så kom och yoga med mig och ge två timmar av er tid  och en slant till barncancerfonden.

 

Plats hemma hos dig via Zoom, Online 

Tillsammans gör vi skillnad så kom och skänk  lite av din tid till ett pass yoga och samtidigt bidrag med en slant till barncancerfonden.

 Pga skärpta allmänna råd gällande covid-19 har jag beslutat att inte hålla passet i  studion då utrymmet inte är tillräckligt för att hålla rekommenderat avstånd. 

Viktigt :

Jag mailar ut information till dig som deltagare om hur eventet kommer att genomföras. Om du anmäler dig till eventet under lördagen den 14/11 så var vänligen att även maila din anmälan till mig på karin.ekchr@gmail.com

så jag kan säkerställa att du får länken till yogaeventet.

 

Information

  • Karin Ek Christiansen
  • Online via Zoom, 69793, Hjortkvarn Sverige
  • karin.ekchr@gmail.com
  • 0704412074

Klass

Yinyang yoga 120 min
27/50
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra Harmoni Yogas Yoga of Hope-Online via Zoom

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Senaste gåvor

  • Anonym

  • Karin

    Karin