Friskis&Svettis Yoga

Insamlat hittills: 1 347 Kr

30%

Mål: 4 500 Kr

Jag vill också bidra

Antal platser kvar

43
Anmäl dig redan nu!

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Friskis&Svettis Lidingö
  • Stockholmsvägen, 18142, Lidingö Sverige
  • niklas.ohlsson@lidingo.friskissvettis.se
  • 087675953

Friskis&Svettis Lidingö Yoga

Välkommen till Yoga of Hope på Friskis Lidingö. Vi kommer under dagen bjuden på två pass, varav det ena ger dig möjligheten att ta med dig din bebis. Det kommer även finns lite Te och någon frukt som vi bjuder på i anslutning till passet. Varje plats kostar 100:-

Yoga energy: Passar dig som är något yogavan eller helt yogavan.

Yoga energy är en dynamisk och fysisk yoga med mer utmaning. Passet vänder sig till dig som är van vid yoga eller liknande träning. Du yogar i ett flöde med harmoni i andning och rörelse och stannar tillräckligt länge i positionerna för att kunna fördjupa dem. Flöde och harmoni.


Yoga energy är grundad på Hatha-yogan. Ett pass består av olika yogaövningar, asanas, som tillsammans ger din kropp funktionell träning och ditt sinne harmoni. Trötta ut och fyll på med Yoga energy.

 

Yoga - bebistillåtet: Ta med din bebis på yogan. Passar alla.

Rörlighet, uthållig styrka, balans och andning. På Yoga tränar du många kvaliteter på samma gång. Känslan är lugn men fysisk, meditativ men energifylld. Yoga ställer inga krav, det är du och din kropp som bestämmer.

Vår Yoga är grundad på Hatha-yogan och har utvecklats för att passa många. Ett pass består av olika yogaövningar, asanas, som tillsammans ger din kropp funktionell träning och ditt sinne harmoni. Yoga passar både dig som är van och dig som inte har tränat yoga innan. Det som känns stramt och stressat blir med Yoga mjukt och närvarande. Hitta in till din kropp och ditt sinne.

 

 

Välkommen!

Deltagare

Yoga energy

Carina Öberg
Elisabet Omholt

Delta i eventet Yoga of Hope

Pass

Datum Tid Längd Pass Platser kvar
2019-11-03 14:00 60 min Yoga - Bebistillåtet 20 / 20 Boka nu
2019-11-03 15:30 90 min Yoga energy 23 / 25 Boka nu