Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

OBS! Viktig information

9D38E656-11A4-40DC-B134-20F0B2928FD2.jpeg

Kära Elins Vänner och Yoga of Hope❤️

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd i flera av Sveriges regioner har Barncancerfonden uppdaterat sina riktlinjer. Mot bakgrund av detta kommer vi att istället genomföra Yoga of Hope digitalt. Ca 15 min innan start får ni en länk i er Mail och det är bara att klicka och sedan kommer Maria Lejon att genomföra Yoga of Hope via videolänk.

Hälsningar från Barncancerfonden👇🏽
”Det är naturligtvis ledsamt men som organisation syftar vårt arbete till att stötta de mest utsatta och sårbara, det präglar också vårt förhållningssätt. Att följa de allmänna råd som beslutats av Folkhälsomyndigheten är i grund och botten att visa hänsyn och att ta ansvar för varandra. Och vi känner en trygghet i att ni delar detta förhållningssätt med oss”

#barncancerfonden #barncancerfondensödra #yogaofhope #yogaofhope2020 #elinsvänneryogaofhope #elinsvänner #helhetsakademin #lejonyoga #covid_19 #barnochcancerhörinteihop #delaordet

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum