DIGITALT - Liveyoga online med Yogobe Crew!

Insamlat hittills: 7 300 kr

73%

Mål: 10 000 kr

DIGITALT: Liveyoga online med Yogobe Crew till förmån för barncancerforskningen!

Yoga med oss i kampen mot barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Anmäl dig till våran Yoga of Hope och hjälp oss samla in pengar så att inga fler barn behöver drabbas av barncancer!

Varmt välkommen till Yogobe's Yoga of Hope 2020!

Yogobe är för tredje året i rad stolt samarbetspartner till Barncancerfonden och Yoga of Hope. För första gången har du nu möjlighet att, digitalt, yoga live tillsammans med några de personer som sitter bakom spakarna på Yogobe. Välj en klass eller delta på alla tre klasser som ligger utspridda över helgen för att få en riktigt härlig yogahelg. Temat för samtliga klasser är lekfullhet!

Samtliga klasser kommer att hållas via plattformen Google Hangout, så se till att du har tillgång till plattformen innan passet. Du kommer att få din länk utskickad dagen innan eventet till din mejl. Har du inte fått länken? Kontakta oss på yogaofhope@yogobe.com så skickar vi länken till dig!

Klass 1: Yin - smile until your heart smiles - Fredag 13/11 kl. 17.30-19.00

Om klassen: Livet är ju inte så allvarligt. Men fan vad seriösa vi ändå är. Och all denna seriositet, otillräcklighet och ambition sätter sig i kroppen och i vår fascia. Kanske framförallt i höfterna, ländryggen och nacken. Mmmm... i form av fysiska spänningar. Så i denna balanserade yinyogaklass ska vi med hjälp av andetaget ankra oss i nuet för att sedan försöka landa i kroppen och observera och omfamna all historik vi bär på. Vissa ögonblick kommer kanske kännas neutrala, andra härliga och resterande förjävliga. Precis som livet. Välkommen!

Lärare: Philippa Ergel

Philippa jobbar som marknadschef på Yogobe och har drivit sitt egna retreat center, Aspyttan Metta House, parallellt med jobbet på Yogobe sedan 2017. Philippa är en ganska extrovert person med mängder av energi - hon föll ganska naturligt för de mer dynamiska och ansträngande vinyasaklasserna - men kom sedan till insikt med att hon behöver balansera hennes starka pitta med svalkande yin. därför älskar  att leda djupgående och något utmanande yinyogaklasser - där det finns utrymme för såväl introspektion som självdistans. 


Klass 2: Hatha Flow - Lördag 14/11 kl. 10.00-11.15 - INSTÄLLD pga sjukdom

Om klassen: Låt barnet inom få guida dig till frihet! I den här lekfulla hatha flow-klassen får du utrymme att släppa på hämningarna och utforska rörelserna med glädje, kreativitet och nyfikenhet – precis så som du är! Lugna flöden varvas med mer utmanande sekvenser och fritt utforskande. Varmt välkommen! 

Lärare: Sara Jakobsson

Sara jobbar som content manager på Yogobe, är utbildad yogalärare inom hathayoga och yinyoga och är mamma till 3-åriga Vera. Sara är en naturlig optimist och en nyfiken själ som alltid vill lära mer om yoga, livet och universums mysterier. Hennes yogaklasser är jordnära, välkomnande och utmanande och förutom yogafilosofin hämtar hon sin inspiration från livets svåra och härliga stunder, naturen och kroppen och stjärnorna. 

Klass 3: Vinyasa Flow - Släpp kontrollen - Söndag 15/11 kl. 10.00-11.15

Om klassen: När jag blickar tillbaka på detta år så är det något som slår mig. Året har kantats av något som kan kännas helt okontrollerbart, samtidigt som vi behövt kontrollera oss själva kanske mer än någonsin tidigare. Vi har behövt, och behöver fortfarande, lägga band på oss själva för att värna om våra medmänniskor. I denna vinyasaklass tänker jag alltså att vi stundvis ska få släppa helt på kontrollen, för att komma ner från huvudet och landa i kroppen. En välbalanserad klass som passar alla nivåer och som förhoppningsvis kommer lämna dig med en skönare känsla i kroppen och knoppen. Välkommen!

Lärare: Agnes Ekesiöö

Agnes arbetar som Partneransvarig på Yogobe. Yogan har funnits i hennes liv sedan 2013 då den minst sagt tog henne med storm. Till en början var det mycket vinyasa och flow som lockade - den före detta gymnasten Agnes älskade att få känna sig smidig och få vara upp-och-ner igen! Under åren har hennes praktik rört sig mer mot Hatha och även mycket meditation, även om lekfullheten alltid finns nära till hands i Agnes egen praktik. Agnes är utbildad yogalärare inom Hatha Yoga. 

 

Kort om Yogobe

Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa. Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.

Information

  • Yogobe
  • ONLINE, 11426, ONLINE Sverige
  • yogaofhope@yogobe.com

Klass

14 nov 09:30 - 11:00
GENOMFÖRT!! DIGITALT: Yinyoga med Philippa, 90 min
13/24
Platser kvar

Boka
14 nov 10:00 - 11:15
INSTÄLLT!! DIGITALT: Hatha flow med Sara, 75min
22/24
Platser kvar

Boka
15 nov 10:00 - 11:15
DIGITALT: Vinyasa flow med Agnes, 75min
7/23
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra DIGITALT - Liveyoga online med Yogobe Crew!

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.