Ditt företag kan vara med och hålla cancer borta från barn

Var med och kraftsamla er under årets viktigaste vecka!

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år. Det kan ni som företag ändra på tillsammans med Barncancerfonden. Ni gör därmed en betydelsefull insats på vägen mot vår vision - att utrota barncancer.

Week of Hope är en fantastisk möjlighet för dig, ditt företag, dina medarbetare, kunder eller partners att vara med i kampen mot barncancer, en eller flera dagar under en veckas tid. Samtidigt som ni stärker ert CSR arbete kan ni göra en betydelsefull aktivering som passar just ert företag.

Week of Hope är ett event som kan arrangeras av vem som helst och där man kan göra vad som helst. Allt ifrån att anordna en sommarfest för medarbetarna, en brännbollsturnering eller lunchpromenader för alla på företaget eller varför inte runda upp en krona för varje såld produkt under en vecka. Allt är möjligt, det är bara fantasin som sätter gränser. Vår önskan är att alla ska kunna medverka, oavsett förutsättningar.

Deltagarna anmäler sig på weekofhope.se och betalar efter egen förmåga, 100, 250 eller 500 kronor. Du kan även välja att köpa platser i förväg till dina medarbetare via faktura.

Week of Hope pågår under hela vecka 21, 23-29 maj, och man kan delta en eller flera dagar under hela veckan.

Alla pengar som samlas in under  Week of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer. 

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer under Week of Hope!

 

Yogobe och Barncancerfonden fortsätter sitt täta samarbete. I flera år har Yogobe haft förmånen att stötta drabbade barn, deras familjer och fondens medlemmar. Och genom initiativet Week of Hope bidrar vi därtill att samla yoga- och hälsobranschen med syftet att stötta Barncancerfondens insamlingsarbete.

”Att med vårt innehåll få stötta, inspirera, guida och inbringa ett glimmer av hopp när livet är motigt är något som vilar i vårt DNA”

Peter Munteanu, grundare Yogobe.

Vill ditt företag vara med i kampen mot barncancer under Week of Hope?