Team Rynkeby - God Morgon Gift of Hope-Morsdag

Insamlat hittills: 2 320 kr

5%

Mål: 50 000 kr

Gift of Hope-Morsdag

Under vecka 21 kommer Team Rynkeby - God Morgon att genomföra ”Gift of Hope - Morsdag”. Oavsett var du befinner dig kan du delta. Ta tillfället i akt och skänk din mamma din tid, samtidigt som du skänker en gåva till Barncancerfonden. Idag överlever 85% av alla barn som drabbas av cancer, men 15% gör det inte. När ett barn drabbas av cancer drabbas alla i barnets närhet. Inte minst föräldrar som står vid sidan om, som i förtvivlan behöver se sitt barn lida. Mellan den 24 och 30 maj kommer Team Rynkeby - God Morgon att genomföra en manifestation för alla mödrar. Du kan delta var du än befinner dig och det är enkelt att anmäla sig.Anmäl dig nu och donerar valfritt belopp till Barncancerfonden. Därefter bestämmer du ett datum och tid i vecka 21, där du och förslagsvis din mamma går en promenad tillsammans. Antingen tillsammans, eller på varsitt håll med hjälp av telefon. Ni bestämmer själva distans och plats. Syftet är att hylla alla mödrar, samtidigt som vi skänker hopp till alla mödrar vars barn drabbats av cancer. 

Om din mamma inte längre är i livet, kan man istället bjuda med ett syskon eller anhörig och ta tillfället till att minnas sin mamma. Gåvobevis till alla som deltar
Alla deltagare kan ladda ner ett gåvobevis, som visar er donation och som kan ges bort på morsdag. Här kan du ladda ner gåvobeviset:

Här kan du ladda ner gåvobeviset >

Varför din gåva är viktig
Alla mödrar kommer inte få chansen att se sina barn växa upp. Därför är det viktigt att vi fortsätter kampen för alla familjer, vars barn drabbas av cancer. Hör Karin Ulesköld och Annika Brocknäs i filmen nedan, som berättar sina historier när deras barn drabbades av cancer.

200 till barncancerforskning
Tillsammans kan vi hjälpa forskningen för att ge alla mammor den finaste morsdag gåva man kan få, en gåva till alla mammor att få uppleva en barndom med friska och välmående barn. Även de små bidragen gör stor skillnad!

Team Rynkeby – God Morgon har sedan starten 2011 donerat över 200 miljoner men vi är inte klara med vår strävan att hjälpa Barncancerfonden förrän alla barn får ett långt och lyckligt liv! 

Tillsammans tar vi ett steg i rätt riktning med alla mammor för alla mammor.

#ettstegirättriktning

#engåvaavhopp

Information

 • Team Rynkeby - God Morgon
 • Sverige, 25241, Sverige Sverige
 • pcs@team-rynkeby.com

Aktivitet

30 maj 00:00 - 23:59
Gift of Hope
999996/1000000
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra Team Rynkeby - God Morgon Gift of Hope-Morsdag

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Top 3 insamlingar

 • Morsdag Familjeyoga

  • Startad av Log In Yoga den 21 maj 2021
  • 0 Insamlingen har stängt
  700 kr

  35%

  Målsättning 2000 kr

Se alla insamlingar

Senaste gåvor

 • Göran Elebring

 • Thomas Elebring

  Mamma Ingeborg & broder Roger