Arrangera en virtuell promenad under Walk of Hope 2021

Efter mer än ett år av distansering är vi många som längtar efter att göra något tillsammans, oavsett om det sker fysiskt eller virtuellt. Det viktigaste är att du kan engagera dig på ett sätt som passar just dig!

Med anledning av rådande situation har vi valt att fortsätt vårt samarbete appen RaceONE för att kunna erbjuda våra arrangörer möjligheten att arrangera ett virtuellt Walk of Hope. På detta sätt kan du arrangera ett event som passar dina deltagare samt den situation vi befinner oss i! 

Den virtuella promenaden 

En virtuell promenad är precis som vilket Walk of Hope som helst. Men ändå inte. Skillnaden är att deltagarna själva kan bestämma var de vill genomföra promenaden.  
 
appen RaceONE ser man vilka som är med i samma promenad och kan också heja på varandra. Så känslan av delaktighet och engagemang finns kvar fastän man genomför loppet på olika ställen. 

Skapa ditt virtuella Walk of Hope 

  • Börja med att skapa ett event på Barncancerfonden. Där väljer du dag och tid för din promenad och fyller på med övrig information kring ditt Walk of Hope. Var extra tydlig med att informera om att din promenad kommer att ske virtuellt, så dina deltagare vet vad som gäller. 
  • Skicka också ett mejl till oss på event@barncancerfonden.se och säg att du lagt upp en virtuell promenad. Skriv namnet på ditt event i ämnesraden.  
  • Vi lägger upp din promenad i appen och mejlar dig all information kring vad som gäller för dig och dina deltagare. Du kommer t ex att få en loppkodsom dina deltagare kommer behöva på eventdagen. 
  • Deltagarna anmäler sig som vanligt på din eventsida på Barncancerfonden och betalar in startavgiften. 
  • Därefter behöver de ladda ned RaceONE appen för att kunna delta på promenaden! 
  • Några dagar innan eventdatumet skickar du som arrangör ut ett mejl till alla dina deltagare med information om ditt event samt loppkoden. Detta gör du via ”mina sidor”.  

Är du en befintlig arrangör och skulle vilja ha en virtuell version av din promenad? Självklart går det bra! Skicka ett mejl till oss på event@barncancerfonden.se och skriv namnet på ditt event i ämnesraden.  

Undrar du över något?  

Vi som jobbar med Walk of Hope på Barncancerfonden finns här för att stötta dig och ditt event. Dyker det upp några frågor, funderingar eller idéer längs vägen är det bara att höra av dig till oss.

Du når oss på event@barncancerfonden.se