SuperSignes Walk of hope

Insamlat hittills: 123 150 kr

137%

Mål: 90 000 kr

Välkommen att delta i SuperSignes walk of hope!

Vad betyder då "SuperSigne och hennes familj för vår familj? S- stark I- imponerande G - grym N- naturlig E- energiknippe . Vårt engagemang och drivkraft finns alla månader på året men september är just den månad vi ger lite extra för att stödja kampen- och ha siktet inställt på att utrota Barncancer!! Tredje året i rad och nu är vi taggade till tänderna att samla in så mycket bidrag vi kan för att nå vårt mål- utrota denna fruktansvärda sjukdom! Vår kämparglöd brinner för alla drabbade familjer och små och stora superhjältar , men som ni redan vet så brinner vi alldeles extra för vår ”SuperSigne”, hennes största supporter å stöttepelare storasyster Inez samt mamma Linnea och pappa Jens. Signe imponerar på oss allt som oftast och vi ser framstegen hos denna beundransvärda tjej! Hon ger aldrig upp och vi har sett henne kämpat i skidbacken, i lekar, på cykeln mm för att hänga på sin omgivning trots att kroppen ibland protesterat , MEN viljan och kämparanda har alltid funnits där! Nu åker hon slalom själv och viftar bort föräldrarna som stört bakom henne😂, hon cyklar utan stödhjul och åker vattenrutschbanor så det står härliga till på campingsemestern med familjen och kusinerna. Nu behöver vi Er hjälp och ni är så viktiga i denna kamp! ”Barn och cancer hör inte ihop” Tillsammans gör vi skillnad! Nu kör vi!👊❤️

Välkommen till "SuperSignes walk of hope"!

När: Onsdag 29 september

Sträcka: Du avgör sträcka och plats.

 

Det är viktigt för oss att ni känner er trygga och kan bidra och delta på era egna villkor. På grund av rådande omständigheter och restriktioner väljer Du/Ni därför själv var du/Ni går promenaden.

Det viktigaste är att vi hjälps åt att bidra för detta viktiga ändamål!

PS: Det vore jätteroligt om ni som vill lägger upp en bild när ni går er promenad onsdag 29 september och publicerar den på sociala medier med hashtag (#SuperSignes walkofhope) så vi kan peppa varandra och följa eventet!

"Barn och cancer hör inte ihop"

Nu kör vi!

Information

 • Erika Lång
 • Hudiksvall, 82400, Hudiksvall Sverige
 • erika_s31b@hotmail.com
 • 0702263334

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsorer

Sponsra SuperSignes Walk of hope

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

15 000 kr
15 000 kr
Varav 15 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.

Senaste gåvor

 • Kenth Dahlström

  Chaplin

  William, Theo, Theres och Christian.

  💙💚💜💛🧡❤️

  Anonym

  Sofie Lou och Lola ❤

 • //Lena

  Carolina och Per-Erik

  ❤️ kram till superfamiljen ❤️

  Sandra

  ❤️❤️❤️

  Sophia