SuperLivias Walk of Hope

Insamlat hittills: 16 400 kr

66%

Mål: 25 000 kr

Välkommen till SuperLivias Walk of Hope!

September månad och det är dags för årets viktigaste promenad. Var med oss och promenera i kampen mot barncancer. För över ett år sedan förändrades livet för alltid. Vår älskade Livia fick cancer vilket än idag är svårt att acceptera. Livia skulle ju få vara som vilken frisk 5-åring som helst. Men det blev inte så. Och jag minns så väl att barnonkologen sade: ”Det spelar ingen roll vad prognosen är. För Livia är det antingen 0 % eller 100 %.” Vi bestämde oss alla för att det inte spelar någon roll hur prognosen ser ut, för oss fanns inget alternativ än att Livia skulle ta sig igenom det här. Men det var inte lätt. Inte ens för en dag. Ordet KÄMPA har i vår värld fått en ny innebörd. Exakt ett år på dagen och klockslaget efter att vi fick beskedet satte Livia på en sång av Laleh. Där stod hon stolt och sjöng: ”Vad var det vi sa! Det kommer bli bra, det kommer bli bra!”. Och hon hade så rätt, för den 21:a augusti fick vi motta den fantastiska nyheten om att cancern är borta. Tänk om läkarna inom en snar framtid kan säga till alla familjer som drabbas likt oss att: ”Det kommer att bli bra!”. Det vore väl en dröm för oss alla? Jag hoppas att forskningen ska göra stora framsteg, att det snart ska finnas botemedel mot att all typ av vidrig cancer. Idag överlever 85 % av barnen sin cancer. Men 15 % gör inte det. Så ska det inte få vara. För att fler barn ska bli friska krävs ytterligare forskning, inte bara för att överleva, men också för att minska de fruktansvärda biverkningar som dagens behandlingar orsakar. Gå med i SuperLivias Walk of Hope för att ge oss bot och innovativa behandlingar mot barncancer. Det är livsviktigt. Barn och cancer hör inte ihop. För att läsa mer om Livias kamp mot Medulloblastom, och tidigare insamling till Barncancerfonden, kan du följa denna länk: https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/egen-insamling/alla-insamlingar/f/for-livia2/?fbclid=IwAR3k4FalOwmbbOIiBAMXSD5V0YDuT75vODYzL9_fIikbhHmmQTOWQ1r1PNY

Välkommen till SuperLivias Walk of Hope!

September är Barncancermånaden och därför vill vi bjuda in alla, stora som små, till en gemensam Walk of Hope längs Fyrisån innan månadens slut!
Lördagen den 26:e september kl. 14.00 samlas alla som vill framför Stadsparkens entré för en cirka 2 km lång promenad (fram till Kungsängsbron) för att bidra till forskning mot barncancer.
I samband med anmälan till promenaden samlas pengar in till Barncancerfonden. Anmälan kostar 100 kr eller 150 kr om man vill. Man kan även göra en familjeanmälan för 250 kr. (Som företag finns möjlighet att bidra med större summor.)
Vi hoppas att så många som möjligt vill delta på årets viktigaste promenad och visa sitt engagemang! 

Om ni vill delta i promenadeventet, men inte gå på gemensam promenad, blir vi glada om ni i samband med er promenad lägger upp en bild på instagram under hashtaggen ”SuperLivia”, "walkofhope" samt "utrotabarncancer" där vi hoppas kunna samla minnen från dagen. Du kan helt enkelt gå promenaden var som helst i hela Sverige och samtidigt bidra till insamlingen. 

Stort tack för att ni vill vara med! 

 

Information

 • Anahita Nowrouzi
 • Stadsparkens entré, 75309, Uppsala Sverige
 • nowana@hotmail.com
 • 0709618920

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra SuperLivias Walk of Hope

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

15 000 kr
15 000 kr
Varav 15 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.

Deltagare

Livia Nowrouzi Karlsson Alicia Nowrouzi Karlsson Anahita Nowrouzi Gustav Karlsson Elsa Jeppsson Marcus Jeppsson Erika Jeppsson Stina Jeppsson Lina Oskar Karlsson Daiane Cattani Hengameh Arman Hanna Hellsten Jeanette Lindskog Kerstin Fredriksson Birgitta Almegard Kristina Hellsten Nahaja Mare Seb W Hedda W Lisa W Helena Söderström Martin Söderström Nova Söderström Siri Söderström Martin Andersson Ramona Kristina Hellsten Lova Gozzi Zhinous Nowrouzi Edgren Jamshid Nowrouzi Pauline Akay Leyla Afif Linda Andreas Holmgren Lisa Assolari Maria swedman Tahmineh, Vida, Ada och Jonas Ylva Thorell Lasse Thorell Nahed, Björn, Danielsson Sara Westblom

Delta i eventet Walk of Hope

Senaste gåvor

 • Rana

  Patrik Hansson

  SuperLivia❤️

  Anonym

  Lotti m familj

  SuperLivia - självklart vill vi vara med!

  Dan Flodén

  Hej Anahita! Det var inte igår... Ville bara säga att jag blev otroligt berörd över att läsa om den här otroligt fruktansvärda, hemska och orättvisa twisten ert liv har tagit senaste året. Men sååå glad för nya beskedet!! Ni är riktiga kämpar!!

  Anonym

  Tove

 • Bill Andriopoulos

  Therese H

  ❤ SuperLivia ❤

  Anonym

  Anonym

  Anna Lundin

  Heja fina Livia!

  D&O & Lilla I

  Älskar dig Livia! Du är vår SuperLivia och lilla pratkvarnen 💕😊

  Anonym

Se alla som bidragit till eventet