Walk of Hope

Insamlat hittills: 56 750 Kr

189%

Mål: 30 000 Kr

Antal platser kvar

120

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Benny Dahl
  • Fregatten 1, 44430, Stenungsund Sverige
  • benny.dahl59@gmail.com

Walk of Hope Stenungsund

Kampen mot barncancer fortsätter, nu för 6:e gången i Stenungsund.

Walk of Hope Stenungsund fortsätter med kampen mot barncancer. Nu för 6:e gången. Boka in söndagen 1 september.

OBS. Förlängd öppettider idag söndag, då vädret bråkar lite med oss. Går att starta mellan 09.00-14.00, då vädret ser bättre ut kring 12 tiden.OBS

Ca 300 barn drabbas varje år av barncancer. 85% av de drabbade barnen överlever sin sjukdom men fortfarande är det den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

Att fortsätta driva Walk of Hope i Stenungsund och vara med i kampen mot barncancer är en självklarhet för mig. Vi har genom åren samlat in drygt 158.000 kr, och det ska bli mer.

Det blir ny startplats i år då vi startar från Kulturhusparken vid Fregatten.

Datum för årets vandring är söndagen den 1 september och Du kan starta när Du vill mellan kl 9.00-14.00. Det kostar 100 kr att vandra, och för en hel familj kostar det 250 kr.  Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Stödet Ni ger till alla drabbade barn och deras familjer när Ni är med och vandrar Walk of Hope är ovärderligt.

Det finns tre banor att vandra. Hälsostigen inne i Stenungsund är drygt 5 km och tar ca 50-60 min att vandra. Den vackra turen ut på Stenungsön är något längre och ta ca 60-70 min. Och den kortare går mot Nösnäs och tar ca 25-30 min.

Det blir ny startplats i år då vi startar från Kulturhusparken vid Fregatten.

Alla banor är barnvagnsvänliga och det är ok att ta med hunden. Det viktiga är att ni vandrar någon av banorna och hjälper till i kampen mot barncancer.

Ni som anmäler er och betalar innan 30 aug är med om utlottning av Spa presentkort på Stenungsbaden Yacht Club och från Resia Stenungstorg.

Fika gärna på Cafe Fregatten Bio efter ni vandrat. De skänker en del av sin dagskassa denna dagen till Walk of Hope Stenungsund. Så, fika där och det blir mer pengar till Barncancerfonden.

Välkomna vandra Walk of Hope / Benny

Sponsorer