IKSU & Outdoor Against Cancer

Insamlat hittills: 23 010 Kr

46%

Mål: 50 000 Kr

Antal platser kvar

389

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • IKSU
  • Sportgränd 7, 90736, Umeå Sverige
  • sanna.vikberg@iksu.se
  • 0702057948

IKSU & Outdoor Against Cancer

Kom och var med tillsammans med hela familjen, helt själv eller tillsammans med en kompis! Peppa grannarna, arbetskamraterna och alla du känner till att gå, lufsa eller springa FÖR LIVET! ALLA kan vara med! Anmälningsavgiften går oavkortat till barncancerforskning. Det är underbart att tillsammans veta att man bidrar och samtidigt gör skillnad för någon annan! Det här är en kväll där du rör på dig i precis det tempo som passar dagsformen. Utomhus, tillsammans-för-livet OCH roligt - En härlig kombination tycker vi!

Anmäl dig redan idag! Det går även bra att bara lämna ett bidrag om du inte har möjlighet att delta. Att vara hejande publik efter sträckan är också värdefullt! IKSU Friluftssektion kommer dessutom att finnas efter vägen med små överraskningar. Alla pengar går till kampen mot barncancer.

Gångsträckan är ca 3-4 km och ICA Kvantum Mariehem bjuder på fika under promenaden. Fritidsbanken kommer också att finnas på plats för utlåning av skejtar, kickar, armcyklar och många andra roliga prylar.

Vi går från IKSU sport den 25 September klockan 18.00.

 

Tack för ditt engagemang!


Arrangörer är IKSU och Outdoor against Cancer: my goal (OaC). OaC är ett EU-finansierat Erasmus+ Sport projekt som i Sverige drivs av Region Västerbotten, Umeå universitet och Västerbottens Idrottsförbund. OaC:s syfte är att öka medvetenheten om vikten av hälsofrämjande fysisk aktivitet både för att förebygga cancer och för att förbättra prognosen för de som redan drabbats av cancer.

Läs mer om IKSU frilufts på www.iksu.se/sv/sektioner/iksu-frilufts/.
Läs mer om Outdoor Against Cancer på www.oacmygoal.eu.