A Walk of Hope

Insamlat hittills: 23 625 Kr

94%

Mål: 25 000 Kr

Antal platser kvar

171

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Benny Dahl
  • Sandbergs Plats 3, 44430, Stenungsund Sverige
  • benny.dahl59@gmail.com

Stöd Barncancerfonden, vandra i Stenungsund

Dags igen för en ny Walk of Hope i Stenungsund.

Idag överlever 80% av de barn som drabbas, men det räcker inte. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Fler gåvor behövs för att det självklara målet ska nås; alla barn som drabbas av cancer ska överleva.

I år är det femte året vi gör vandringen och femte gången vi ska samla in pengar till Barncancerfonden. I år är det söndagen den 2 september och vi startar som vanligt på Sandbergs plats vid Stenungstorg. Du kan starta när du vill mellan kl 9-12.00 Det kostar 50 kr att vandra, och för en familj kostar det 150 kr.  Stödet Ni ger till alla drabbade barn och deras familjer när ni är med och vandrar är ovärderligt. Vi har genom åren samlat ihop nästan 135.000 kr. Och målet i år är att få ihop minst 25.000 kr.

I år har vi en ny bana som man kan vandra och det är Hälsostigen. Den banan går igenom vackra Stenungsund och tar drygt 1 timma att gå. Man kan även gå våra tidigare banor om man väljer det. Alla banor är barnvagnsvänliga och det är ok att ta med hunden. Det viktiga är att ni vandrar någon av banorna och hjälper till i kampen mot barncancer.

Ni som föranmäler er är med i utlottning av presentkort från Resia Stenungstorg och från Stenungsbaden.

Fika gärna på EAT Cafe&Restaurang efter vandringen. De skänker del av sin dagskassa till Walk of Hope/Barncancerfonden. Walk of Hope stöds också av Stenungstorg Centrum, Resia Stenungstorg, Stenungsbaden och Olsson & CO.

Välkomna