Swim of Hope 2023 - Sim

Insamlat hittills: 52 700 kr

105%

Mål: 50 000 kr

Swim of Hope 2023

Idag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av forskningsprojekt inom barncancer i Sverige. Forskning som sker utan bidrag från stat eller landsting eller kommun. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu flera liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

Efter förra två års succe med Swim of Hope är det nu dax att börja leta sponsorer till swim of hope 2023. Måndagen den 9 Oktober är du välkommen att simma swim of hope. Precis som tidigare år går 50 % av alla in simmade pengar till Barncancerfonden, 25% till Uddevalla sim och 25% till ditt eget simmarkonto. Genom detta samarbete vill vi ge dig möjlighet att bidra med ytterligare en god insats genom din sponsorsimning.

Idag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Hur mycket simmade vi in 2021 & 2022?

2021 simmade vi in 132 223kr varav 66 112kr sänktes till barncancerfonden.

2022 simmade vi in drygt 90 000kr varav häften skänktes till barncancerfonden.

I år är målet att simma in mer pengar än vad vi gjorde förra året och försöka nå vårt rekord från 2021!

 

Hur funkar det?
Under en timme ska våra simmare simma så långt som de kan, för sin egen och för cancersjuka barns skull. Men först behöver de sponsorer.

Prata med de företag/privatpersoner du vill ha sponsring från och berätta att de kan hjälpa dig att samla in pengar till Barncancerfonden och vår klubb.

 

Information

  • Uddevalla Sim
  • Göteborgsvägen 6, 45143, Uddevalla Sverige
  • info@uddevallasim.se
  • 052234685

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Senaste gåvor

  • Föreningen Uddevalla Sim