Information om coronaviruset och Spin of Hope

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt regeringens beslut om att förbjuda folksamlingar har Barncancerfonden uppdaterat sina riktlinjer. Mot bakgrund av detta vill vi, till er som är arrangörer av Spin of Hope/Träna hela veckan, rekommendera att samtliga arrangemang ställs in/skjuts upp.

Det är naturligtvis ledsamt men som organisation syftar vårt arbete till att stötta de mest utsatta och sårbara, det präglar också vårt förhållningssätt. Att följa riktlinjerna är i grund och botten att visa hänsyn och att ta ansvar för varandra och vi känner en trygghet i att ni delar detta förhållningssätt.

För de generösa gåvor som skänkts till vårt arbete i kampen mot barncancer i samband med Spin of Hope och Träna hela veckan är vi oerhört tacksamma, men vi förstår också de givare, sponsorer och deltagare som önskar få sina gåvor återbetalda.

Kontakta då oss på event@barncancerfonden.se och ange följande:

  • Vilket event ni är anmälda till:
  • Namn på den som gjorde bokningen:
  • Betalsätt (kort/bank/swish/faktura):
  • För betalningar mot faktura, ange kontouppgifter för återbetalning (BG/PG, bankkontonummer):

Deltagaravgifter betalade med kort/bank/swish återbetalas till det konto som köpet gjordes ifrån, återbetalningen kommer ta 3-5 arbetsdagar.

Barncancerfonden vill också uttrycka sin djupaste tacksamhet till alla er deltagare som hört av sig och skänkt er deltagaravgift till vår verksamhet, trots att evenemanget är inställt. Tusen tack!

Har ni frågor eller tankar kring detta, ta kontakt med event@barncancerfonden.se