Frågor och svar

Vad är Spin of Hope?

Spin of Hope är Nordens största spinningevent. 2017 engagerades omkring 30 000 deltagare på över 93 platser i Sverige som samlade in 6 000 000 kronor till Barncancerfonden. 

När genomförs Spin of Hope 2018?

17:e mars 2018. 

När öppnar anmälan?

För deltagande lag öppnar anmälan 20:e november 2017. Men redan nu kan du som arrangör registera ditt Spin of Hope-event. 

Vem arrangerar Spin of Hope?

Alla träningsanläggningar/gym/föreningar som har en sal med spinningcyklar. Det finns även arrangörer som ordnar med andra lokaler där lokala gym hjälper till med att köra dit spinningcyklar. 

Hur många anläggningar kommer att medverka?

Drygt 130 anläggningar var med 2017, vi hoppas på att minst lika många vill vara med som arrangörer även 2018.

Hur anmäler jag mig?

Här på hemsidan till den arrangör som ligger närmast er. Betalning sker direkt här på hemsidan vilken är kopplad till Barncancerfondens betalningslösning. Du kan betala direkt på hemsidan som privatperson eller med faktura som företag. När du anmält dig får du ett kvitto per e-post på din anmälan.

Hur många deltagare kan man anmäla i ett lag?

1-12 personer kan delta i ett lag. Är ni fler? Anmäl gärna flera lag! De finns även de som cyklar alla 12 timmar ensam.

Vad kostar det att anmäla ett lag?

1 500 kr för en bascykel eller 3 000 kronor för en guldcykel. Utslaget på exempelvis 12 deltagare blir det 125 kronor per person.

Vad händer efter att jag skickat iväg min anmälan?

Efter att du har anmält dig och betalat kommer du att dyka upp på listan över anmälda lag på den anläggning du anmält dig till. Listorna kommer att uppdateras varje dag, men det kan dröja en stund efter det att du genomfört din betalning.

Jag har anmält ett lag men det syns inte i listan?

Anmälningslistorna uppdateras automatiskt, men det kan dröja en stund innan just ditt lag kommer med på listan. Om det skulle dröja mer än en dag, skicka gärna ett mejl till projektledare Alexander Amprazis på e-post: alexander.amprazis@barncancerfonden.se.

Vilka kommer att delta?

Alla! Allt från familjer, vänner, grannar, arbetskamrater och föreningskompisar kan anmäla ett lag tillsammans och spinna under Spin of Hope.

Vart går pengarna som samlas in?

De insamlade pengarna går direkt till Barncancerfonden som fördelar pengarna mellan de sex medverkande barncancerföreningarna. Barncancerföreningarna arbetar med att stötta de drabbade barnen och deras familjer lokalt.

Guide för att ändra på information för ert Spin of Hope-event

Till guiden