Spin of Hope med TRGM Sthlm & F&S Lindhagen

Insamlat hittills: 33 100 kr

51%

Mål: 64 500 kr

Spin of Hope med TRGM Sthlm & F&S Lindhagen

Spin of Hope - vårens roligaste, svettigaste och bästa event! Kom och cykla för en god sak. Hjälp oss att hjälpa forskarna hitta svaren som gör att det går att utrota barncancer. Hyr en cykel med ditt kompisgäng, kollegor, grannar eller andra och ha en riktigt kul lördag! Deltagaravgiften går oavkortat till Barncancerfonden.

Så här fungerar det:
Du deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Laget kan bestå av ditt kompisgäng, kollegor, grannar, familje eller andra härliga personer. Ni sätter själva ihop ert lag. 
 
Kostnad att delta:
Lagavgiften är 1 500 kronor. Om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en Guldcykel för 3 000 kronor, eller - Nytt för i år - en DIAMANTCYKEL för 10 000 kr. Både Guld- & Diamantcyklarna kommer såklart pyntas extra mycket och sticka ut ur mängden!
 
Extra:
Varje timme lottar vi ut en awesome goodie bag!

Team Rynkeby - God Morgon cyklar för cancersjuka barn och deras familjer i ett av Europas största välgörenhetsprojekt. 100% av alla insamlade pengar under projektåret överlämnas till Barncancerfonden och bidrar till den viktiga forskningen kring både läkemedel och behandlingsmetoder för barn med cancer. Idag överlever 4 av 5 barn - vi vill att alla barn ska överleva och med så få jobbiga biverkningar som möjligt.

Friskis & Svettis har sedan 1978 jobbat för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Om träning ska bli av måste den vara kul.

Tillsammans ordnar vi för 3:e året i rad Spin of Hope på Friskis & Svettis Lindhagen i Stockholm. Kom och häng med uner 12 stycken varierande och såklart riktigt roliga timmar i spinningsalen!

Genom att delta i Spin of Hope förenar du nytta med nöje. Samtidigt som du bidrar till den livsviktiga insamlingen till Barncancerfonden får du också ett härligt träningspass!

Hoppas vi ses den 21:a mars! 

Information

  • Team Rynkeby God Morgon Stockholm och Friskis och Svettis Lindhagen
  • Ulriksborgsgatan 5C, 11218, Stockholm Sverige
  • spinofhope.trgm.sthlm@gmail.com

Sponsra Spin of Hope med TRGM Sthlm & F&S Lindhagen

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

25 000 kr
25 000 kr
Varav 25 000 kr går till Barncancerfonden.

Silversponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.

Bronssponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.

Deltagare

Guldcykel

Eckes-Granini
Team Gullers Grupp
Stjerna Boys

Bascykel

Prevent
Prevent 2
Team TGA
ICA SM Fridhemsplan Cykel 2
ICA SM Fridhemsplan cykel 1
ICA SM Fridhemsplan cykel 3
Spinning for Joy, Life and Hope
Delfinbuss
Team Bernie
Team Bernie
Svensk Fastighetsbevakning
Ica Enskededalen 1
Ica Enskededalen 2
Team Veidekke #byggermedhjärta

Delta i eventet Spin of Hope – Lördag