Team Rynkeby - Godmorgon Göteborg med Endorfin

Insamlat hittills: 50 875 kr

25%

Mål: 200 000 kr

Team Rynkeby - Godmorgon Göteborg med Endorfin

Spin of Hope - 2020 vårens roligaste, svettigaste och bästa event! Kom och cykla för en god sak. Hjälp oss att hjälpa forskarna hitta svaren som gör att det går att utrota barncancer. Hyr en cykel med ditt kompisgäng, kollegor, grannar eller andra och ha en riktigt kul lördag! Deltagaravgiften går oavkortat till Barncancerfonden. Tillsammans är vi starka!

Så här fungerar det:

Du deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Laget kan bestå av ditt kompisgäng, kollegor, grannar, familjen eller andra härliga personer. Ni sätter själva ihop ert lag.

 

Kostnad att delta:

Lagavgiften är 1 500 kronor. Om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en Guldcykel för 3 000 kronor, eller - Nytt för i år - en DIAMANTCYKEL för 10 000 kr. Både Guld- & Diamantcyklarna kommer såklart pyntas extra mycket och sticka ut ur mängden!

 

Extra:

Varje timme lottar vi ut en awesome goodie bag!

 

Team Rynkeby - God Morgon cyklar för cancersjuka barn och deras familjer i ett av Europas största välgörenhetsprojekt. 100% av alla insamlade pengar under projektåret överlämnas till Barncancerfonden och bidrar till den viktiga forskningen kring både läkemedel och behandlingsmetoder för barn med cancer. Idag överlever 4 av 5 barn - vi vill att alla barn ska överleva och med så få jobbiga biverkningar som möjligt.

 

Endorfin kan träning! Endorfin gör det enkelt! Endorfin ger dig alltid det lilla extra!

På deras anläggningar hittar du ett stort utbud av träning. Vi ser Endorfin som en mötesplats där människor samlas för att träna, umgås och fylla på energi. Vi ser Endorfin som en mötesplats där människor samlas för att ta en kaffe och njuta av en härlig stund. Vi ser Endorfin som ett häloscenter där människor, möten och rörelseglädje står i centrum. Där ALLA är välkomna och där träningsmagi skapas!

 

Tillsammans ordnar vi Spin of Hope på Endorfins fina anläggning i Stenkullen. Kom och häng med under 12 stycken varierande och såklart riktigt roliga timmar i spinningsalen!

 

Genom att delta i Spin of Hope förenar du nytta med nöje. Samtidigt som du bidrar till den livsviktiga insamlingen till Barncancerfonden får du också ett härligt träningspass!

 

Hoppas vi ses den 21:a mars!

Information

  • Team Rynkeby Godmorgon Göteborg med Endorfin
  • Gråbovägen 13, 44360, Stenkullen Sverige
  • trggoteborg1@gmail.com

Sponsra Team Rynkeby - Godmorgon Göteborg med Endorfin

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

25 000 kr
25 000 kr
Varav 25 000 kr går till Barncancerfonden.

Silversponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.

Bronssponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.

Deltagare

Diamantcykel

ENDORFIN
Trig

Guldcykel

Gotheburg's Preschool AB
Bostadsbolaget
Team Super Saga

Bascykel

Cykla för livet
Familjebostäder lag 1
Ewalcosar
Ciclismo Cycling Club 2
Ciclismo Cycling Club 1
Ciclismo Cycling Club 3
Malin och Robins team 2
Malin och Robins Team 1
Familjebostäder lag 2
Cykla för livet lag 2
Fuck cancer
Bike4Freedom
Våra änglar i himlen
Kämpalaget

Delta i eventet Spin of Hope – Lördag