Spin of Hope - Friskis&Svettis

Anmäl dig redan nu!
Insamlat hittills: 1 500 Kr

4%

Mål: 40 000 Kr

Jag vill också bidra

Antal platser kvar

24
Anmäl dig redan nu!

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Sollentuna Friskis&Svettis
  • Glimmervägen 10-12, 19162, Sollentuna Sverige
  • spinofhope@sollentuna.friskissvettis.se
  • 0706448417

Spin of Hope

Tillsammans gör vi skillnad

 

Så klart att vi även i år är med och trampar för livet!

Vi har i år valt ett lite mer komprimerat evenemang på 6 timmar - och då räknar vi med full sal från start till mål. Vi har 56 cyklar i salen och räknar med att fylla varenda en från start kl 9 till mål kl 15! 

När du anmäler ditt lag får ditt lag automatiskt 2 cyklar i 6 timmar (9-15). Vill du istället ha 4 cyklar i 3 timmar (kl 9-12 eller 12-15), så anmäler du först ditt lag och när det syns på listan över lag så mailar du oss på spinofhope@sollentuna.friskissvettis.se så ordnar vi det i mån av plats (först när du har fått en bekräftelse via mail så har din anmälan omvandlats från 2 cyklar i 6 timmar till 4 cyklar i 3 timmar).

Så, anmäl ett lag eller två, så fyller vi salen! 

Ett tips är är våga börja med att anmäla ett lag och därefter samla deltagare genom att "sälja" platser till kompisar, grannar, arbetskamrater etc. till 125 kr per styck eller valfritt högre belopp. Det överskjutande beloppet sätter du sedan in som en gåva här på sidan. Så har jag själv gjort i flera år och det har fungerat fin-fint och har givit en hel del extra pengar till Barncancerfonden eftersom många väljer att runda av till 150 kronor.

Och, om du inte har möjlighet att samla ihop ett lag men ändå vill vara med: maila mig (spinofhope@sollentuna.friskissvettis.se) så kan jag förmedla en plats i något redan anmält lag som inte är fyllt. 

 

Varmt välkomna att cykla med oss!
Friskis&Svettis Sollentuna

genom 

Lena

Deltagare

Bascykel

Lag Tigern Elias

Delta i eventet Spin of Hope