Josefine Behrmann är en hängiven deltagare

Josefine Behrmann från Huskvarna har deltagit i Spin of Hope sedan 2013. Första året deltog hon i Friskis och Svettis egna funktionärslag.

De senaste året har hon haft ett eget lag från sin arbetsplats, Huskvarna Trafikskola.

– Jag fick även med mig min pappas företag, Stenbergs Måleri i Jönköping, som anmälde ett lag i år, säger Josefine. Det var lite svårt i början att få med lagdeltagare. Men när man berättar om vilken fest Spin of Hope är och hur roligt det är på plats så fick vi med oss både elever från skolan och föräldrarna till trafikskolans ägare.

Föräldrarna till trafikskolans ägare är 75 år och delade på en timme.

– Det passade dem jättebra och de tyckte det var jätteroligt!, berättar Josefine.

Josefines pappa

Josefine menar att för att få med sig arbetskamrater och vänner till Spin of Hope ska man inte prata så mycket om träning, utan mer om vilket roligt och engagerande event Spin of Hope är. 

– Många kan skrämmas av att spinning skulle vara för hårt, säger Josefine. Men jag brukar tipsa om olika temapass som ledarna har satt ihop. Gillar man schlager- eller rock-musik så brukar det alltid finnas ett sånt pass.

Josefine berättar också att man ska inte ha så stora krav på sig själv. Man börjar trampa sin timme i sin egen takt och använder motståndet smart.

– Jag fick med mig min mamma ett år, hon klarade det jättebra och blev förvånad över hur mycket hon orkade, skrattar Josefine. Alla kan vara med på Spin of Hope. Det är en rolig dag för en viktig sak.

Redan nu är Josefine taggad inför Spin of Hope i Jönköping 2018,

– När jag pratar om det här blir jag så peppad. Jag hoppas ännu fler deltar 2018.

Utmana familj, vänner och bekanta!

Anmälan är öppen så det är fritt fram att gå in och anmäla sig till Spin of Hope 2018.

Klart jag ska vara med